Min brödrost gick sönder här för några veckor sedan. Så jag införskaffade mig en ny idag, passade även på att köpa ett våffeljärn när jag ändå var på NetonNet så nu kan vi äta Våfflor här hemma för första gången på flera år.

Det ska bli jättegott verkligen, speciellt när det är så längesen vi åt det här hemma. Perfekt också att göra till enkel mysfrukost ibland.

Har ni ett våffeljärn hemma? Brukar ni äta det ibland?

Fb-Button

26 kommentarer

  1. Senaste året… typ sen i mars/april förra året har vi ätit otroligt mycket våfflor,
    innan dess så blev det mer sällan… J fick ett våffeljärn i julklapp för så där tre fyra år sedan å som sagt det var först i våren 2017 vi började använda det.

    Våfflor är vardagslyx 🙂

  2. Åh, det är verkligen lyxfika med våfflor. Vi brukar bjuda in några vänner ett par gånger om året på just våffelfika, det är vår grej! ☕️

  3. Åh, så gott med våfflor. Jag har sett tecken på att pappa planerar det till efterrätt här ikväll. Ser verkligen fram emot det 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: