William har hostat hela natten, nu har han varit sjuk sedan i måndags. Inte alls roligt för honom, men han är inte ensam går massor med sjukor här i stan just nu. För egen del är det fredag och min lediga dag. Jag ska städa, ta mig en promenad och plugga är planen. Det blir säkert bra tänker jag, tror att det här kan bli en bra dag så försöker att fokusera på den saken.

Vad gör du denna härliga fredag? Är du ledig eller är det jobb för dig?

12 kommentarer

  1. Fredagar är ju min jobbdag! Så populär på jobbet som sticker in näsan för att andas fredagskänslan på jobbet! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa