Inlägget är i samarbete med Kakelgallerian

Känner ni ibland en längtan efter att göra om hemma hos er? Jag skulle vilja göra om i mitt badrum, men än är det förtidigt enligt bostadsvärden jag har. Men jag är så trött på kaklet i mitt badrum. Speciellt på väggarna, jag skulle vilja ha lite andra färger som piggade upp mera. Nu har jag en ljusblå rand som går igenom hela badrummet, där hade jag hellre haft kakel i färgen svart. Det skulle passa mitt badrum bättre men även mer till den stil jag själv har.

Jag besökte precis sidan KakelGallerian och det finns så mycket fint där. Jag drömmer om ett hur där jag kunde få göra precis så som jag vill. Just med färger gillar jag ljusa färger och då främst i badrummet, men det får mer än gärna brytas av med någon annan färg också. Där känns det som att svart faller mig i smaken allra bäst eftersom jag anser att det är en färg som aldrig bli gammal. Det är sällan någon tröttnar på svart, värre är det med modefärger som kommer i vågor beroende på tiden när färgen är modern. Svart och vitt funkar alltid, i alla fall anser jag att det är så.

Om jag helt fick gör om mitt badrum skulle det vara vitt kakel med inslag av svarta kakeldetaljer, jag skulle lägga ett nytt golv och det skulle gärna få vara i en nyans av ljusgrått. Där skulle jag mer än gärna ha klinker och en dröm skulle helt klart vara att det fanns värme under. Tänk att ha golvvärme i sitt badrum, ni vet när man kliver ur duschen och får varma fötter istället för iskalla. Vilken härligt fin dröm det känns som, det är lite lätt min stora känsla för något jag villhöver till framtiden. Alla får drömma, just nu drömmer jag om ett nytt badrum.

Inlägget är ett samarbete, men orden och texten är min egen.

Fb-Button

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: