En härlig promenad i morgonsolen.

Kom ut på en härlig promenad, det var så pass varmt att man kunde gå i träningsbyxor och en tunnare jacka. Hur skönt som helst, det liksom doftar vår i luften och jag njuter för varje sekund. Det här betyder även att jag nu kan börja ta mina promenader igen utan att behöva oroa mig för att frysa nosen av mig.

Det är olika vilken form av motion man föredrar. Själv är jag helt klart en sådan som tycker om morgonpromenader. Det är lugnt och man träffar få människor. Man kan gå och prata med någon i telefonen samtidigt, eller lyssna på en poddar, i den bästa av världar hade jag haft en hund med mig också. Men det har jag inte, så jag får fixa sällskap på eget sätt.

Hur som helst dagen promenad är avklarad. Nu ska jag ta hand om min lediga fredag, har lite bloggjobb att göra. Ska även försöka hinna med studier och förhoppningen om att skriva lite på amningsprovet.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

16 thoughts on “En härlig promenad i morgonsolen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: