Efter köpet av ett våffeljärn i veckan, kändes det ganska givet med våffelfrukost för oss idag på självaste Våffeldagen, vårfrudagen eller Maria bebådelsedag. Så för er som vill få en bebis på julafton och i skrivandes stund har ägglossning kan jag alltså rekommendera att ha lite kul tillsammans. Kanske även bör tillägga att ni förmodligen ändå inte föder bebisen på julafton om ni skulle få gissningsdatum den dagen, det är nämligen väldigt ovanligt att bebisar föds på gissningsdatum. Därför är det bättre att ställa in sig på en gissningsmånad, så slipper du fokusera på ett datum som är ungefärligt beräknat.

Men till något annat, det är ett soligt Falun vi vaknade upp till. Det är även en dag med en timme kortare tid på sig, jag gillar inte när man ställer om klockan. Jag blir stressad av att förlora en timme de första dagarna innan jag vant mig. Önskar jag tillhörde skaran oberörda måste vara väldigt skönt.

Det glädjande är i alla fall att våren är på framfart, och påsken närmar sig med stormsteg. Fyra arbetsdagar kvar och sedan påskvecka, det ska bli mysigt. Förr bävande jag mig inför påsken. Men det har blivit bättre, för er som inte vet dog min pappa under påsken när jag var nio år.

Nu ska jag göra något annat. Hoppas ni får en jättefin söndag!

12 kommentarer

 1. Påsk tillhör den helg jag har minst svårt för… minst ångest.
  Kanske för att Påsk inte ställer samma krav som Jul, Nyår, Midsommarafton.

  Vi ska oxå äta våfflor, i eftermiddag då vi är samlade hemma efter dagens olika göromål.

  Tidsomställning, joo jag tillhör ju oxå de som påverkas negativt.
  Förhoppningsvis blir det bestämt innan hösten att vi kör på sommartid året runt.

  Ha en fin söndag.

  1. Mysigt :). Påsken är ofta tung för mig, har blivit bättre. Men jag tänkte alltid död med den helgen, är fortfarande lite så :/.

   Så tungt när man byter :(.

 2. Åh, önskar att jag hade kunnat äta våfflor idag också. Får göra det när jag åker hem till föräldrarna till påsk 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: