Ryggskott!

Befinner mig i smärtans lilla landskap, har fått ryggskott! Kan knappt röra mig utan att vilja skrika till. Legat i sängen och har sjukanmält mig till jobbet. Känns väl mindre kul om man säger så, har dessutom halsont och förmodligen på väg mot feber. Det sista är dock inte smärtsamt!

Så min dag lär bli väldigt lugn. Ryggskott… Senast jag hade det var två år sedan, det är hemskt verkligen.

Hoppas ni har en fin måndag!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

43 thoughts on “Ryggskott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: