Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Vinna eller förlora.

Alla drömmer vi om något. Någon drömmer om en häst, en annan om en längre resa.
Vissa av oss drömmer om ett hus, och någon om sin första bostadsrätt. Det här med att drömma, det är så viktigt att få drömma. Om det så är litet eller stort, drömma är viktiga. Nästan det viktigaste vi har.

Det finns olika sätt att få sina drömmar att slå in. Det kan vara genom att kämpa hårt, eller som för andra genom poker. Jag vet många som spelar just poker, det tycks vara ett spännande spel där jag sett flera som vunnit. Själv är jag jättedålig på spel överlag, jag har väl inte haft intresse nog att lära mig kanske. Men alla är ju så olika eller hur? Jag tänker ibland när folk vinner stora summor pengar att det måste vara en oerhört häftig känsla. Att vinna och få allt, men så finns ju risken med att förlora också. Jag har svårt för just det senare, förluster.

Om jag skulle vinna skulle jag bli så glad, men en förlust är skrämmande. Jag är väl lite av en sådan där människa som är rädd för förluster, samtidigt är ju vinst ett riktigt lyckorus inombords.

Om jag vann en stor summa pengar skulle jag köpa en bil. Har tidigare även tänkt på hus, men det pendlar. Jag tycker inte det är överdrivet kul att skotta snö eller klippa gräsmattan. Så då kanske villa inte riktigt är något för mig. Man får fundera lite, men en bil är absolut något jag skulle vilja ha. Man kanske skulle prova spela och se om man vinner något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa