Garnier Olia hårfärg.

I samarbete med Buzzador har jag fått testa produkter från Garnier.

Jag är medlem i Buzzador sedan 2005. Under den tiden har jag fått testa lite olika produkter, stundvis dröjer men så ibland blir det min tur. Denna gång fick jag testa hårfärg från Garnier Olia. Jag har testat denna och är nöjd, upplever att resultatet blev bra, så kan rekommendera dig att köpa denna nästa gång du ska färga håret.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Garnier Olia hårfärg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: