Igår på väg mot sjukgymnastiken så var det isgata. Jag kände mig rejält oroad när jag gick på denna glansis. Falun är helt värdelös på att sanda, och nu när det först töar och sedan fryser på blir det livsfarligt att promenera.

Hur som helst så blev det en promenad till vårdcentralen. Där fick jag träffa sjukgymnasten, jag ska gå på behandling där. Jag passade på att fråga om det är ischias jag har då det strålar från rygg, ner i rumpa och lår. Han kollade och sa att det som strålar är muskulärt. Så jag fick en nål och tips på en övning. Om jag fortsätter med övningen och mina promenader så ska detta försvinna. Härligt tänkte jag!

På tal om promenader så gick jag till Ingarvet efter vårdcentralen, det blev en hel del steg under denna promenad. Jag kollade på både PMU och Ta till vara men det var inget jag behövde igår. Björn och William hämtade upp mig där och så åkte vi till tippen, efteråt åkte vi hem till Björn som bjöd på middag.

Jag fick mig ett glädjerus igår, ställde mig på vågen och har gått ner 6 kilo sedan i december. Ska gå ner mer, men kändes riktigt bra. Tror personligen det beror på att jag börjat äta tillskott av B12. Jag har blivit så mycket piggare av att ha börjat äta B12, har i många år tagit tester då jag tänkt om jag har brist på just detta, men mina värden har alltid visat sig vara normala. Men jag har ändå varit osäker, tror och hoppas att det är B12 som är boven och det skulle göra mig väldigt glad. Att hitta rätt vitaminer och tillskott är viktigt!

Nu funderar jag på att ta mig ut på en morgonpromenad? Det är rätt tråkigt och grått utomhus, men samtidigt är det skönt att få dagens promenad avklarad.

Hoppas du har en fin start på dagen. Själv har jag påsklov och njuter av varje ledig liten sekund just nu.

20 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: