I samarbete med Buzzador och Pastejkökets vegetariskt.

Fick testa pastejkökets vegetariska bredbara pastej. Den hade god smak, men den varianten jag var menad att testa som heter orientalisk fanns inte så jag fick testa Krämig och smakrik istället.

Det som drar ner betyget är dock att efter några dagar med öppnad förpackning blev det mögel. Jag förväntar mig lite längre hållbarhet än en vecka. Men annars är den absolut ett substitut mot leverpastej. Jag kan tänka mig att köpa den igen.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: