Om prick en timme ska jag och William befinna oss på bion här i stan. Vi ska nämligen se filmen Ready player one där. William gillar spel och bio, och jag gillar bio så vi beslutade oss för den filmen. Jag tror den kan vara bra, inte för att jag har överdrivet stor koll på spel men Steven Spielberg har gjort bra filmer tidigare.

Det finns några saker jag och William brukar göra under loven, det ena är biobesök och det andra är att ta en fika, det tredje är att äta hotellfrukost på Scandic. Det blir aldrig alla tre samtidigt men det sker något av dessa saker så vi får något att göra tillsammans. Man ska ta tiden även med sin tonåring, jag tror relationen mellan föräldrar och tonåringar är viktiga. Man ska inte släppa relationen bara för att tonåringen är i en frigörelseprocess. Det är lika viktigt då att vara förälder, som när barnet är riktigt litet och behöver dig.

Jag skrev ett inlägg tidigare om att jag anser att man borde få vara föräldraledig sin tonåring. Det står jag ännu fast vid. Jag tror att många tonåring skulle må bra av den saken, i det samhället vi har.

Nu måste jag förbereda mig inför biobesöket.

22 kommentarer

  1. Så fint du gjort på bloggen 🙂 alltid kul att hitta på saker, och tror likadant att man inte ska backa utan snarare tvärtom, som du skriver.

  2. Så mysigt med bio,ja jag har ju själv en tonårstjej och ibland hittar vi på saker mest när det är på hennes vilkor men så får det vara:) inte alltid mamma e poppis,men shoppa och bio funkar kram

  3. Det hade nog inte varit helt dumt att ta och vara hemma med sina barn även i tonåren. Det är klart att de också behöver sina föräldrar trotts att de blir äldre 😛
    Roligt med bio tillsammans och mysigt att ni alltid försöker att göra något roligt och trevligt tillsammans 😀

    D

  4. Så mysigt att spendera kvalitetstid med sitt barn! Själv var jag rätt sliten idag och satte till slut på fenomenet babblarna för lillskrutt. Det var 3e gången han fick se på babblarna och det är lika fascinerande för mig att se hur fascinerad han blir av detta färgsprakande program…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: