Lisa hade lite saker hon ville bli av med, och jag tänkte att varför inte passa på att ta dessa. Jag fick laptopbordet ovan, men jag beslutade mig för att ha det som lite avlastningsbord i hallen. Från början ställde jag högtalaren där som ni ser, men jag gjorde strax om det till bilden nedan.

Jag velar en del men slutresultatet brukar bli som bäst då. Fördelen med avlastningsbordet där är att jag nu fick plats för några tidningar även under bordet.

Förutom detta fick jag två hyllplan. Det ena sitter uppe som du ser, jag ska fylla på med ett till hyllplan men det var så krångligt. Tanken är att dessa två hyllplan ihop ska ge mig lite förvaring ovanför dörrarna. Ni vet det där smarta med att bygga på höjden. Jag tog denna idé från Lisa som gjort så hemma hos sig. Du kanske funderar över dörrarna på bilden, jag totalt avskyr dem. Men vi får inte byta ut dörrarna, och gör vi det måste vi köpa egna först och förvara originaldörrarna någonstans, jag har ingen möjlighet till detta. Önskar så jag fick hiva iväg dörrarna de drar ner hela känslan i mitt hem och så har jag känt i alla snart tolv år jag bott här.

24 kommentarer

  1. Hos oss är hallen hemsk.
    Kul med lite nytt, bra att Du fick överta Din kompis grejjor, miljövänligt 🙂

    svar Boken Pepparkakshuset är absolut värd att läsa ifall Du gillar spänningsromaner,
    jag har tänkt läsa fler i serien… tror det finns åtta böcker i Hammarby-serien.

  2. Kul att se lite glimtar från ditt hem.. Vi har också träfärgade dörrar som jag gärna vill byta ut men gubben min säger nej.

  3. Vad kul med lite nytt! 🙂 Förstår det där med dörrarna. Vi bor i ett radhus och jag skulle gärna bygga ut huset genom att bygga ihop det med ett av våra förråd. Tror dock inte hyresvärden godkänner det….

  4. ja men va skoj me lite nytt o va bra det kommer bli me hyllorna perfekt att bygga på höjd här har vi mycket över garderoberna perfekt där me

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: