Jag älskar att starta dagen med god frukost. Nu på våren och mot sommaren brukar det bli mycket med frukt eller bär. Idag blev det fil, med havregryn, chiafrön och linfrön. Toppat med jordgubbar, hallon och blåbär. Så himlans gott, det mår absolut min mage allra bäst av.

Så hur ser då min lediga fredag ut? Mamma och hennes man kommer ner till Falun med en torktumlare till mig. Efter det ska jag dricka afrikansk-kaffe med min granne som bjöd in mig i veckan och sist blir det absolut någon promenad i den fina vårsolen samt lite pluggande.

Vad ska du göra idag? Några planer?

16 kommentarer

  1. Låter som en rätt lugn och härlig fredag , jag är också ledig städar tänkte vara ute i solen!! Är hundvakt så blir promenader och så ska jah till hästen och rida

  2. Åh, så gott det ser ut! Här blir det mest fix hemma och förberedelser inför att åka ut på årets första brudsminkning imorgon 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: