Dark Mode Off / On
Porslin

När en blev två, så det blev en kombination av tre.

I måndags köpte jag mig ett till vitrinskåp med dörrar på IKEA. Jag hade sedan innan skåpet till vänster samt tvbänken, men nu fick det alltså bli ett till vitrinskåp och som ni förstår står det till höger. Björn var snäll och skruvade ihop det åt mig och nu känns vardagsrummet perfekt.

Jag har så mycket porslin och serviser att det behövdes ett till vitrinskåp, dessutom blir dessa två väldigt fina ihop.

Mycket i mitt hem går i vitt. Men jag bryter även av med någon färg då och då. Men tänkte att ni får ett litet smakprov på hemma hos mig.

Gillar du IKEA? Har du något från serien Liatorp? Vad går ditt hem i för färger?

30 Comments

 1. Blev ju jättefint. Vi har Liatorp som tvbänk men en lägre än den du har.. Jag älskar den serien. Har dock inte plats med vitrinskåpen.

 2. Vi har oxå ett vitrinskåp och jag fick för mig att det heter Liatorp men jag är osäker.
  Annars så har vi dem klassiska Billy bokhyllorna, både svarta uppe i sovrummet och vita i tvrummet.
  Även tvbänken kommer från IKEA.

  Kanske gör jag ett hemma hos mig inlägg, inspirerad av Dig 🙂

 3. Vem gillar inte IKEA?! ?
  Trots det har vi väldigt få möbler från IKEA här hemma. Färgerna är lite för mörka för endast min smak men man måste ju kompromissa. Det går i mörka grå toner, ek och turkost och blått…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: