Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

När bloggen ligger nere.

Så har bloggen tydligen laggat idag, så himla drygt. Fick i alla fall det fixat precis. Så himla tråkigt när det blir så där tycker jag. Men vad gör man? Jag har nyss varit och ätit på McDonalds med William. Var så himlans trött, är alltid det på måndagen av någon märklig anledning. Sen blir det ju så klart extra mycket nu under pollensäsongen.

Tänkte att jag ska bege mig ut på en liten promenad alldeles strax. Det är så skönt att promenera så här innan det är dags för att gå och lägga sig.

Har du haft en bra dag?

34 Comments

  1. Gott med McDonalds ibland 🙂 Min dag idag har varit mycket lugn då jag har haft en jäkla spänningsvärk i huvudet 🙁

  2. Så jäkla störande när bloggen ligger nere! Min har också gjort det hela kvällen fram till nu. Hatar att inte kunna bestämma själv när man vill blogga..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: