Så var det måndag. Jag drömde massor i natt, därmed vaknade jag inte i den normala tiden utan jag sov tills klockan ringde 6:00, det blev ett speciellt uppvaknade. Sover så gott som aldrig tills klockan ringer.

Jag har alltså startat den nya veckan, sitter i skrivande stund och har rast. Eleverna slutar för dagen 13:40, min arbetsdag fortsätter tills klockan 16:15 med möten och annat. När jag kommer hem ska jag laga någon enklare middag och sedan ta mig en promenad. Insett att jag behöver den där promenaden för att varva ner och släppa tankarna.

Räknade ner mina arbetsdagar fram tills semestern, summan blir 34 dagar kvar tills jag går på semester. Det är nästan ingenting när man ser siffrorna. Helt galet hur fort det här läsåret gått.

Hoppas du har en fin måndag i solen. Jag njuter, nu syns mer och mer av både asfalt och gräsmattor. Snart är sommaren här med sol, bad blommor och bär!

22 kommentarer

  1. Åh, så skönt att det närmar sig semester och att våren börjar visa sig. Kan tänka mig att det ger lite energi 🙂

  2. jag smakade på det där vinet i helgen, men jag gillade det inte. Eftersmaken påminde om lakris vilket jag inte alls gillar haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: