Vaknade med migrän idag. Jag borde förstått det för jag mådde inte så bra igår kväll, somnade tidigt och kände mig trött. Vaknade under natten och kände samma känsla och så vid 5:00 i morse mådde jag så illa och huvudet pulserade. Tog en tablett och sjukskriv mig, mår man så där ska man inte jobba helt enkelt. Närmare elva idag började det lätta upp och jag har sedan dessa tagit det väldigt lugnt. Ska till jobbet imorgon i alla fall, antar att det var en kombination av kvinnliga hormoner, allergimediciner och att jag går runt med allergi i kroppen.

Hoppas du haft en fin dag i alla fall. Själv missar jag finvädret med att befinna mig inomhus. Vill inte gärna gå ut när man mår så här, fast frisk luft kanske är bra? Hur som helst hoppas jag på bättre mående imorgon torsdag och under helgen. Då ska jag plugga så jag blir klar med samtalstentamen.

22 kommentarer

  1. Usch, så jobbigt. Helt rätt att stanna hemma och vila då. Jag orkade mig ut en liten stund i solen trots min förkylning och det var rätt skönt faktiskt.

  2. Usch, jag lider med dig! Jag har också haft migränliknande huvudvärk idag men i form av spänningshuvudvärk. Det är så fruktansvärt jobbigt. Hoppas att du mår bättre nu! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: