Glädje och en positiv tanke.

Pollenallergi är det definitivt i alla fall, ögonen mår verkligen inte så bra just nu. Jag får knapra mina allergitabletter och bli trött till följd. Förstår inte hur man kan bli så galet trött av just allergimedicin, samma resa varje vår och år.

William med är Björn nu på kvällen, så jag ska strax ta och knyta skorna och ta mig en promenad. Det är skönt efteråt och jag vet att det gör mig gott att röra på sig i solen och värmen.

Jag känner mig nöjd med tillvaron i livet. Det är ganska skönt att känna så, att vara nöjd att se glädje i livet och må bra. När jag vaknar på morgonen säger jag till mig själv: Det här är en bra dag. Det är som att orden och det positiva sättet att tilltala mig själv att dagen ska bli bra, automatiskt gör dagen bra. Dessutom har jag min lilla tavla som talar om för mig att varje dag göra någon glad. Det är så lite, men det ger så mycket tillbaka. Glädje och en positiv tanke, att starta så gör dagen glädjefylld och livet bringar mer glädje än man tror.

Hoppas just du har en glädjefylld tisdag!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

36 thoughts on “Glädje och en positiv tanke.

 • 17 april, 2018 at 19:37
  Permalink

  Så skönt att du känner så! Härlig känsla! ?

  Reply
 • 17 april, 2018 at 19:51
  Permalink

  Vilken härlig känsla att allt bara känns bra! <3

  Reply
 • 17 april, 2018 at 19:59
  Permalink

  Jag har inte kunnat komma in på din blogg på någon dag, men nu funkade det – så kul! =) Härligt att du känner så för tillvaron nu.. jag håller helt klart med. Kram

  Reply
  • 17 april, 2018 at 21:00
   Permalink

   Nej vet, det var något knas igår :). Ja det känns bra så härligt att få suga in den känslan 🙂

   Reply
 • 17 april, 2018 at 21:34
  Permalink

  Vad härligt!! 🙂 Förutom allergin då såklart…..

  Reply
 • 17 april, 2018 at 22:23
  Permalink

  Åh, så härligt att få känna så och vilket fint tankesätt du har. Det är verkligen så att så lite kan ge så mycket både till en själv och till andra.

  Reply
  • 18 april, 2018 at 17:09
   Permalink

   Ja det är så, jag tror på det där :). Man mår bättre då 🙂

   Reply
 • 17 april, 2018 at 22:27
  Permalink

  Så skönt! 😀 Jag känner likadant faktiskt!

  Reply
 • 17 april, 2018 at 22:56
  Permalink

  ja de där bra tankarna kommer väl till mej oå men så jobbigt med ångest o skit men snart så hoppas ja på bättre

  Reply
  • 18 april, 2018 at 16:58
   Permalink

   Förstår det, jag har tagit mig hit nu. Det är så befriande 🙂

   Reply
 • 17 april, 2018 at 22:58
  Permalink

  Har själv pollenallergi och jag gillar inte denna säsongen på året då allt blir jobbigt i pollenväg.

  Reply
 • 17 april, 2018 at 23:49
  Permalink

  Vilken skön känsla att vara nöjd med tillvaron! Det är där jag önskar att hamna en dag. <3

  Reply
 • 17 april, 2018 at 23:59
  Permalink

  Pollenallergi är inget kul 🙁 Jag känner också av polleneländet. Är inte så jätteallergisk, men har man KOL också då blir det lite jobbigt. Men jag har ju mina mediciner som jag inhalerar varje dag, plus att jag nu också även tar en allergitablett…

  Reply
  • 18 april, 2018 at 17:00
   Permalink

   Nej fy :(. Jag har astma så blir ju lite som KOL det med. Är ju båda lungsjukdomar 🙁

   Reply
 • 18 april, 2018 at 07:42
  Permalink

  Vad jobbigt med pollen.. hoppas de blir bättre!

  Reply
 • 18 april, 2018 at 13:30
  Permalink

  Vad härligt att du kan tänka positivt! Skönt med promenader, men jag kan verkligen få TJATA ut mig själv haha. Men härligt efteråt haha.

  Reply
  • 18 april, 2018 at 17:07
   Permalink

   Fy det är hemskt, jag är vaccinerad så mår bättre än förr men är fortfarande jobbigt speciellt när de hamnar i ögonen 🙁

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: