Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högkänslighet

Glädje och en positiv tanke.

Pollenallergi är det definitivt i alla fall, ögonen mår verkligen inte så bra just nu. Jag får knapra mina allergitabletter och bli trött till följd. Förstår inte hur man kan bli så galet trött av just allergimedicin, samma resa varje vår och år.

William med är Björn nu på kvällen, så jag ska strax ta och knyta skorna och ta mig en promenad. Det är skönt efteråt och jag vet att det gör mig gott att röra på sig i solen och värmen.

Jag känner mig nöjd med tillvaron i livet. Det är ganska skönt att känna så, att vara nöjd att se glädje i livet och må bra. När jag vaknar på morgonen säger jag till mig själv: Det här är en bra dag. Det är som att orden och det positiva sättet att tilltala mig själv att dagen ska bli bra, automatiskt gör dagen bra. Dessutom har jag min lilla tavla som talar om för mig att varje dag göra någon glad. Det är så lite, men det ger så mycket tillbaka. Glädje och en positiv tanke, att starta så gör dagen glädjefylld och livet bringar mer glädje än man tror.

Hoppas just du har en glädjefylld tisdag!

36 Comments

  1. Jag har inte kunnat komma in på din blogg på någon dag, men nu funkade det – så kul! =) Härligt att du känner så för tillvaron nu.. jag håller helt klart med. Kram

  2. Åh, så härligt att få känna så och vilket fint tankesätt du har. Det är verkligen så att så lite kan ge så mycket både till en själv och till andra.

  3. ja de där bra tankarna kommer väl till mej oå men så jobbigt med ångest o skit men snart så hoppas ja på bättre

  4. Pollenallergi är inget kul 🙁 Jag känner också av polleneländet. Är inte så jätteallergisk, men har man KOL också då blir det lite jobbigt. Men jag har ju mina mediciner som jag inhalerar varje dag, plus att jag nu också även tar en allergitablett…

  5. Vad härligt att du kan tänka positivt! Skönt med promenader, men jag kan verkligen få TJATA ut mig själv haha. Men härligt efteråt haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: