Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Fikadejt med Lisa och Alice i Faluns stadskärna.

På eftermiddagen hörde Lisa av sig och undrade om jag ville fika med henne och Alice. Det var längesedan vi umgicks nu, blir ju så när man jobbar och är trött på dagarna. Men både jag och Lisa kände nog att vädret piggade upp lite extra, så fika fick det bli. Jag tog mig en kladdkaka och en Coca-Cola.

Efteråt så gick vi och kikade i stan en stund. Vi gick in på HM där Lisa köpte en liten väska till Alice. Kikade runt och fönstershoppade, snackade och hade det allmänt trevligt. Så roligt att umgås en stund. Det kändes som jag för första gången på evigheter faktiskt var ledig idag. Annars tänker jag alltid på allt som jag måste hem och göra. Planera jobbet och studera, alltid är det något jag måste göra. Ni känner nog igen er kan jag tänka mig.

Vi avslutade vår lilla tid för att umgås på Babyproffsen & Lekmer, då gick jag hemåt i solen och njöt av varje sekund. Väl hemma så tittade jag på The Originals och tog sedan en promenad mot ICA MAXI för att köpa middag. Pratade med både Björn och Lisa i telefonen. Nu ringde William och ville ha möte i mörkret så ska gå och möta upp honom, sedan blir det sängen.

Hoppas du haft en fin fredag samt fredagskväll!

Related Tags:

26 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.