Gick ner på Daily life spa här i stan och fick mina naglar fixade idag. Blev som alltid jättenöjd. Tog samma färg som förra månaden, men denna gång fick jag även målat och två fina stenar på båda ringfingrarna.

Blev så himla nöjd, rosa passar så bra in på våren och sedan den fina lilla stenen på det. Med glittrigt nagellack ovanpå det annars så fina rosa.

Att göra naglarna är verkligen som godis för själen för mig. Det ger så mycket att få gå dit och sätta mig ner en stund och ta hand om bara mig själv. Jag slappnar av och känner att jag får något annat att göra. Det är perfekt, då jag måste hitta saker som får mig att varva ner.

Efter jag fått mina naglar fixade gick jag hem, fortsatte att tvätta och sedan ringde Lisa och frågade om jag ville fika med henne och lilla Alice på stan. Självklart ville jag det så jag gick ner dit igen. Det kändes som sommar här i Falun, helt magiskt värme och jag njuter till fullo. Jag hoppas så att vi får en fin vår och lika fin sommar, det är fantastiskt med fint väder.

39 kommentarer

  1. Åh så fina naglarna blev!!!
    Brukade fixa mina förut men har inte gjort det nu på kanske 2 år… OMG!! haha

    Ha en fin helg,

    kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: