Djuren i stallet – Lars Collmar.

När jag som nyexaminerad lärare & förskollärare fick mitt första jobb, var det i en förskoleklass. Under decembermånad lästes denna bok upp för eleverna av en kollega.

Jag gillade boken då den är skriven ur djurens perspektiv på hur tiden var när Jesus föddes i stallet. Där och då började jag leta efter boken, men den fanns verkligen ingenstans. Slut hos förlaget, och aldrig att den dykt upp på någon loppis. Tills i veckan när jag återigen sökte på Bokbörsen, där fanns den för ynka 50 kronor för boken och 49 i frakt. Jag slog till så klart!

Som lärare är varje bokskatt bra att ha, till tillfällen att läsa för eleverna. Att boken är så mysig var ett stort plus. Gillar även att man hinner ta sig igenom boken innan jullovet börjar för eleverna.

Så glad över fyndet jag gjort! Ibland hittar man saker i sökandet.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

29 thoughts on “Djuren i stallet – Lars Collmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: