Idag är jag rejält trött. Befinner mig mellan vaken och sovande just nu. Jag försöker tänka att snart får jag sova i några dagar. Är glad över den lilla långhelgen som snart kommer.

Har du klämdag på måndag eller jobbar du som vanligt? Kommer du vara ledig på tisdag när det är första maj?

Tog bilden till inlägget igår kväll. Skymningen gav sådant fint ljus i vårt vardagsrum.

Hoppas du får en fin måndag. Jag lär gå upp och äta frukost nu och starta dagen inför jobb och på kvällen Free Aid.

52 kommentarer

  1. Jag är mammaledig och sambon har klämdag så vi är båda lediga både måndag och tisdag, så skönt att få några dagar extra tillsammans ?

  2. På måndag är det många som har klämdag, så då passar jag på att jobba när de har tid att komma till mig 🙂 Däremot tänkte jag faktiskt vara ledig på tisdag i alla fall 🙂

  3. Vilken härlig bild! Jag har inga klämdagar på mitt jobb på boendestöd då våra brukare behöver oss oavsett om det är röda dagar mitt i veckan eller inte. Brukar vara rätt bra att jobba dessa dagar då vi verkligen gör skillnad då för dem som kämpar med psykisk ohälsa. Hoppas du får en bra dag och att det blir trevlig ikväll på Free Aid! Kram <3

  4. Här rullar dagarna på utan några större förändringar vare sig det är vardag eller helg… fast nu överdriver jag 😉 det är klart det är skillnad om det är helg å Elin ledig från skolan 🙂

    Har Ni blivit av med den mesta snön nu?

  5. Jättefin bild! Jag är ju alltid ledig då jag har sjukpension, så klämdagar och sånt existerar inte för mig längre 🙂

  6. Jag ser sååå mycket fram emot den här långhelgen jag också! Som student är jag ju oftast inte ledig på helgerna men denna gång har jag en tenta som skall skickas in på fredag så jag skall verkligen njuta av ledighet från fredag till onsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: