Free Aid så fint.

Igår var det Free Aid. Blir så imponerad av dessa unga människors musikaliska förmåga. Tänkte igenom hela showen att alla borde satsa på musiken, jag hoppas de inte slänger bort sina talanger.

Jag önskar så att jag fortsatt med musiken. Fortsatt sjunga och kanske lärt mig spela ett instrument. Här hemma sjunger jag nästan varje dag så sången är någonstans viktig för mig. Men jag skulle vilja börja i kör igen, få sjunga ut. Uppträda känner jag inte för men vill sjunga.

Jag träffade på en gammal vän på Free Aid igår. Har inte sett henne sedan våra söner var två år och hennes yngsta bebis. Det var jättekul, vi umgicks när barnen var små då vi bodde grannar. Hennes ena son uppträdde också. Var jättekul att se, de är så stora nu och tiden går så fort.

Nej nu ska jag försöka vakna. Idag är det torsdag och min korta arbetsdag, idag börjar även långhelg för mig! Så skönt och så mycket värt.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

36 thoughts on “Free Aid så fint.

 • 26 april, 2018 at 09:09
  Permalink

  Verkar ju superroligt och vad roligt att du har gjort musik, de är aldrig försent att börja om med något man älskat <3

  Reply
  • 26 april, 2018 at 12:21
   Permalink

   Nej alltså har aldrig gjort musik. Men sjungit har jag gjort :). Kanske men man ska ha tiden, och det har jag nog inte 🙁

   Reply
 • 26 april, 2018 at 10:16
  Permalink

  Vad roligt att träffa en gammal vän! 🙂 Jag älskar också att sjunga och skulle mer än gärna sjunga i kör. Men tiden räcker inte till.

  Reply
  • 26 april, 2018 at 12:19
   Permalink

   Ja det var riktigt kul :D. Åh känner så igen mig, har inte tiden riktigt heller 🙂

   Reply
  • 26 april, 2018 at 12:19
   Permalink

   Jag skulle vilja lära mig spela gitarr så det ska sonen får lära mig :).

   Reply
 • 26 april, 2018 at 13:01
  Permalink

  Musik är ju som balsam för själen. Än är det ju inte för sent, du kan alltid börja igen. Jag tycker om att sjunga och sjöng mycket förr då jag gick på musik linje i gymnasiet, kan verkligen sakna den tiden.

  Reply
  • 26 april, 2018 at 17:26
   Permalink

   Ja det är det :). Jag funderar på saken, måste bara få till mig att hitta något som passar 🙂

   Reply
 • 26 april, 2018 at 15:20
  Permalink

  Jag funderar också på att börja sjunga i kör… blir så glad av att sjunga!??

  Reply
  • 26 april, 2018 at 17:55
   Permalink

   Aha kul :). Det här är endast för två friskolor i kommunen :).

   Reply
 • 26 april, 2018 at 18:03
  Permalink

  Så kul att träffa en gammal vän! Det är ju alltid kul! ?

  Reply
  • 27 april, 2018 at 23:04
   Permalink

   Ja jättekul :D. Speciellt om vi får upp kontakten nu igen 🙂

   Reply
 • 26 april, 2018 at 18:35
  Permalink

  Roligt att det blev lyckat med Free Aid 😀 Underbart med unga talanger 😀 Kram <3

  Reply
 • 26 april, 2018 at 19:41
  Permalink

  Åh, så härligt att de får utrymme att göra något sådant här 🙂

  Reply
 • 27 april, 2018 at 18:02
  Permalink

  Åh, så roligt! Sjunga och spela musik är bland det bästa som finns.

  Reply
 • 27 april, 2018 at 20:41
  Permalink

  Känner verkligen igen mig i det med sången och musiken. För några år sedan kunde jag inte se nig utan det men den har försvunnit ur mig.. men vet stt den finns där och får jag chans att sjunga på riktigt så gör jag alltid det?

  Reply
 • 27 april, 2018 at 20:42
  Permalink

  Känner verkligen igen mig i det med sången och musiken. För några år sedan kunde jag inte se nig utan det men den har försvunnit ur mig.. men vet stt den finns där och får jag chans att sjunga på riktigt så gör jag alltid det?.

  Reply
  • 27 april, 2018 at 22:49
   Permalink

   Åh så härligt :). Jag funderar verkligen på att söka upp någon form av kör 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: