Att motionera, en glädje för själen.


Så tog jag mig ut nu på kvällen. Jag var väldigt trött efter jobbet så sov en stund och sedan åkte jag med Björn till Lidl och handlade. Efter det tog jag en promenad, kom upp över 10000 steg, kändes bra eftersom jag skippade promenaden igår när det var ett rejält regnväder.

Imorgon efter jobbet är det Free Aid igen, Williams skola tillsammans med en till skola i Falun ska uppträda och pengarna går till ett projekt för barn i slumområdet Kibera i Kenya. Det möjliggör att barn där får pengar till toaletter, och får chansen att gå i skolan. Båda skolorna skänker pengarna för skollunchen till projekten den dagen, och eleverna får således ta med sig egen mat till skolan. Förutom detta får vissa årskurser  arbeta hemifrån eller göra som William och uppträda på välgörenhetskonserten som har namnet Free Aid. Det är fint, jag blir glad inombords att min son får vara med som en del i detta.

Nu ska jag svara på kommentarer, dammsuga och sen är det dags för kvällen igen. Jag känner mig alltid som piggats så här på kvällen. Så synd att det inte är tvärtom så jag var pigg på morgonen istället.

Hur är du? Pigg på morgonen eller på kvällen?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

47 thoughts on “Att motionera, en glädje för själen.

  • 24 april, 2018 at 20:26
   Permalink

   Ja det är det :). Speciellt nu sover så dåligt på natten igen 🙂

   Reply
 • 24 april, 2018 at 20:27
  Permalink

  Härligt med promenad?
  Jg har blivit tvärtom,förut var jag kvällspogg men nu är jag bara trött,förut var jag jättetrött på morgonen men nu kommer jag upp lättare till o med tidigare?

  Reply
 • 24 april, 2018 at 20:38
  Permalink

  Bra jobbat.. Du är flitig du som går regelbundet.. Så fint av W skola att de engagerar sig och samlar in pengar till välgörande ändamål.

  Reply
  • 26 april, 2018 at 17:25
   Permalink

   Tack :D, jag försöker i alla fall :). Mår som bäst då :).
   Ja det är verkligen det :). Blir så varm i hjärtat av saken 🙂

   Reply
 • 24 april, 2018 at 21:23
  Permalink

  Vad roligt att han ska uppträda 🙂

  Reply
 • 24 april, 2018 at 21:39
  Permalink

  Definitivt morgonpigg! 🙂
  Så roligt med vettiga skolprojekt! 😀

  Reply
 • 24 april, 2018 at 22:11
  Permalink

  Så vackra vårblommor! Visst är det skönt att promenera och man känner sig så nöjd efteråt 😀 Så bra initiativ med Free Aid! Jag är kvällsmänniska men försöker lära min hjärna att fungera även på morgonen (går väl si så där, men jag kommer upp när jag ska iallafall). Hoppas du får en fin fortsättning på veckan 😀 Kram <3

  Reply
  • 26 april, 2018 at 17:24
   Permalink

   Åh tack :). Ja det är verkligen så. Ja jag gillar verkligen detta med Free Aid så fint att veta att sonen får ta del av detta :). Haha som för mig då :D. Detsamma fina du <3

   Reply
 • 24 april, 2018 at 23:18
  Permalink

  Jag har alltid varit kvällsmänniska och är det nog fortfarande, men märker att jag vaknar allt tidigare nu i takt med att jag blivit äldre 🙂

  Reply
 • 24 april, 2018 at 23:50
  Permalink

  Tur att jag har hund så jag kommer ur varje dag. Utan henne hade jag nog legat på soffan hela dagarna. Fast nu börjar hon bli gammal och dessutom blind så det blir inga långa promenader längre. Hon orkar är inte det.
  Jag är en kvällsmänniska. Älskar sovmorgon och får så mycket gjort på kvällar och har huvudet fullt av idéer på nätterna.

  Reply
  • 26 april, 2018 at 17:20
   Permalink

   Åh förstår det :). Perfekt för att ta sig ut :D. Visst är det skönt att ha sovmorgon eller vara vaken på kvällen 🙂

   Reply
 • 25 april, 2018 at 00:58
  Permalink

  men oj va duktig du är
  ja vem vill va ute i kit vädret .. vart tog min vår o sommar vägen hoppas det kommer snart igen

  Reply
 • 25 april, 2018 at 07:46
  Permalink

  Så skönt med en promenad, så skönt att komma ut! ?

  Reply
 • 25 april, 2018 at 09:04
  Permalink

  Åh, vilket fint projekt de jobbar med. Jag önskar också att jag var morgonmänniska, men nej, det är på kvällarna jag också vaknar till liv 😉

  Reply
  • 26 april, 2018 at 17:15
   Permalink

   Ja det är det verkligen :). Man blir rörd som förälder :). Samma som mig alltså 🙂

   Reply
 • 25 april, 2018 at 13:18
  Permalink

  Oftast piggast på förmiddagen samt kvällen. Tidigt på morgonen och eftermiddagen är jag oftast inte speciellt pigg

  Motionera är så bra för kropp och huvud 🙂 Jag går mycket i skogen, rensa tankarna 🙂

  Reply
  • 26 april, 2018 at 17:49
   Permalink

   Härligt :). Jag önskar att jag var mer så :). Piggast är jag runt 10:00-14:00 sen börjar det gå neråt :). Så skönt med skogspromenader 🙂

   Reply
  • 26 april, 2018 at 17:01
   Permalink

   Ja det är det verkligen :D. Ja helhärligt :). Kör på med saken varje dag 🙂

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: