Så tog jag mig ut nu på kvällen. Jag var väldigt trött efter jobbet så sov en stund och sedan åkte jag med Björn till Lidl och handlade. Efter det tog jag en promenad, kom upp över 10000 steg, kändes bra eftersom jag skippade promenaden igår när det var ett rejält regnväder.

Imorgon efter jobbet är det Free Aid igen, Williams skola tillsammans med en till skola i Falun ska uppträda och pengarna går till ett projekt för barn i slumområdet Kibera i Kenya. Det möjliggör att barn där får pengar till toaletter, och får chansen att gå i skolan. Båda skolorna skänker pengarna för skollunchen till projekten den dagen, och eleverna får således ta med sig egen mat till skolan. Förutom detta får vissa årskurser arbeta hemifrån eller göra som William och uppträda på välgörenhetskonserten som har namnet Free Aid. Det är fint, jag blir glad inombords att min son får vara med som en del i detta.

Nu ska jag svara på kommentarer, dammsuga och sen är det dags för kvällen igen. Jag känner mig alltid som piggats så här på kvällen. Så synd att det inte är tvärtom så jag var pigg på morgonen istället.

Hur är du? Pigg på morgonen eller på kvällen?

47 kommentarer

 1. Bra jobbat.. Du är flitig du som går regelbundet.. Så fint av W skola att de engagerar sig och samlar in pengar till välgörande ändamål.

 2. Så vackra vårblommor! Visst är det skönt att promenera och man känner sig så nöjd efteråt 😀 Så bra initiativ med Free Aid! Jag är kvällsmänniska men försöker lära min hjärna att fungera även på morgonen (går väl si så där, men jag kommer upp när jag ska iallafall). Hoppas du får en fin fortsättning på veckan 😀 Kram <3

  1. Åh tack :). Ja det är verkligen så. Ja jag gillar verkligen detta med Free Aid så fint att veta att sonen får ta del av detta :). Haha som för mig då :D. Detsamma fina du <3

 3. Jag har alltid varit kvällsmänniska och är det nog fortfarande, men märker att jag vaknar allt tidigare nu i takt med att jag blivit äldre 🙂

 4. Tur att jag har hund så jag kommer ur varje dag. Utan henne hade jag nog legat på soffan hela dagarna. Fast nu börjar hon bli gammal och dessutom blind så det blir inga långa promenader längre. Hon orkar är inte det.
  Jag är en kvällsmänniska. Älskar sovmorgon och får så mycket gjort på kvällar och har huvudet fullt av idéer på nätterna.

 5. Åh, vilket fint projekt de jobbar med. Jag önskar också att jag var morgonmänniska, men nej, det är på kvällarna jag också vaknar till liv 😉

 6. Oftast piggast på förmiddagen samt kvällen. Tidigt på morgonen och eftermiddagen är jag oftast inte speciellt pigg

  Motionera är så bra för kropp och huvud 🙂 Jag går mycket i skogen, rensa tankarna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: