Nu börjar ledighet av dagarna fem.


Dagens frukost. Fil med satsumas, chiafrön, havregryn & linfrön.

Egentligen stämmer inte rubriken prick på tiden då jag slutade 13:00, men ledigheten av dagarna fem har ändå börjat för mig. Min första tid som ledig har jag sovit, ätit en macka och druckit te på balkongen med William. Jag har hunnit med att svara på över sextio kommentarer för er läsare då jag inte hann sitta med dem igår.

I skrivande stund funderar jag kring middag för dagen. Det är så himla tråkigt att äta ensam, och William fick mat hos en kompis nyss. Så vad ska jag då hitta på? Det får bli något enkelt tänker jag och sedan en promenad.

Vad har du ätit idag? Har dagen varit bra för dig?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

36 thoughts on “Nu börjar ledighet av dagarna fem.

 • 26 april, 2018 at 20:03
  Permalink

  Här blev det en räkmacka till middag. Inte alls dumt faktiskt 🙂

  Reply
 • 26 april, 2018 at 20:38
  Permalink

  WOW 60 kommentarer. Inte illa.. Vilket jobb du lägger ner.. Heja dig.. Ibland har man inte tid att svara direkt utan man får ta det när man hinner. Så är det ofta för mig.. Jag svarar alltid men det kan ta lite tid ibland.. Å jag besöker alltid den som har kommenterar hos mig.. Det är ju så man hittar nya fina bloggar.

  Reply
  • 27 april, 2018 at 14:14
   Permalink

   Ja det var för jag inte svarat, och har alla på att jag ska läsa igenom innan :). Nej är ju så hehe. Jag svarar alltid och besöker tillbaka som du skriver är det ju fint och man hittar nya bloggar :D.

   Reply
 • 26 april, 2018 at 21:18
  Permalink

  vad skönt med lite långledigt 🙂

  sv; nej jag har ju inte det. men har haft funderingar till och från om jag ska söka någon frisörutbildning eller inte 🙂

  Reply
 • 26 april, 2018 at 21:26
  Permalink

  Så skönt med lite långledighet! Jag har varit hemma och sjuk så dagen har varit rätt trist. Maten var god iallafall – blev färskpotatis, sprödbakad torsk och hemgjord kall fisksås 😀 Hoppas du får en riktigt härlig ledighet med massor av solsken! Kram <3

  Reply
 • 26 april, 2018 at 22:30
  Permalink

  Min dag har varit toppen. Inlägget i min blogg nu ikväll drog till sig mer uppmärksamhet än vad jag väntat och de känns underbart ?

  Reply
 • 27 april, 2018 at 07:32
  Permalink

  Att fixa middag är inte alltid lätt… dels måste man komma på vad man ska äta å sedan förhoppningsvis ha ingredienser hemma eller i väg å handla, ibland blir det allt för besvärligt 😉 tur det finns yoghurt å ägg 😀

  Reply
 • 27 april, 2018 at 08:39
  Permalink

  Jag som så gott som aldrig äter något annat än ”hälsosam” mat, dvs grönsaker och frukt utan socker, åt igår ny magnumglass, choklad och tårta! ?

  Reply
 • 27 april, 2018 at 18:21
  Permalink

  Så skönt nu har jag också tagit långhelg!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: