Det fick bli en Lindahls kvarg med smak av chokladboll till middag. Så god! Jag älskar choklad så denna passade mig perfekt. Hörde av en vän på Instagram att hon tyckte den var hemsk, så smaken är som baken. Själv gillade jag den skarpt, så kommer absolut köpa den igen.

Något som är riktigt spännande är det här med smaken, att olika mat kan smaka så olika för olika människor. Jag som älskar saltlakrits tycker det är intressant att andra absolut inte fixar saken. Jag själv drar mig skarpt från att äta svamp och katrinplommon, tycker det är hemskt att få det i munnen. Vi måste ha olika smaksystem tänker jag. Annars skulle vi väl inte reagera som vi gör åt så olika saker?

Hur som helst efter jag ätit tog jag min promenad. Kom upp över 11000 steg idag, det känns bra. Efter att jag kom hem så städade jag och gjorde fint här hemma, om en stund ska jag bege mig till sängen. Imorgon ska jag gå ner till blodmottagningen så de får testa järnvärdet på mig, det är nämligen snart maj och då brukar jag få ge blod. Mitt järn var lite lågt sist så lär göra en hälsokontroll.

Efteråt ska jag hemåt, min syster och hennes sambo ska ner till Borlänge och på vägen ner ska de lämna in syrrans hund här. Så jag ska får äran att vara hundvakt i några timmar åt pudeln Sotis.

Jag väntar på ett paket, mina förhoppningar är att det kommer imorgon förmiddag innan syrran, hennes sambo och hunden kommer hit. Men får se, det är något jag sett framemot att få hem. Vill du se vad paketet innehåller, om det kommer imorgon?

Hoppas du haft en fantastiskt torsdag.

35 kommentarer

  1. Är chokladboll den nya smaken tro… köpte Ballerinakex häromdagen med chokladbollsmak 🙂
    jag vet dock ej ifall dem var så populära då Elin hade födelsedagskalas igår… de blev inte uppätna 😉

  2. Jag gillar både katrinplommon och svamp, men skulle aldrig komma på tanken att äta kvarg. Får rysningar bara av att höra namnet 🙂 Det är tur att smaken är som baken, delad 😀 Min torsdag har varit bra, fått ett bra besked som gjorde mig glad. Finns att läsa om på bloggen imorgon 🙂

  3. Det låter som en smak som skulle passa mig också – får ta och testa den vid tillfälle 😀 Ja, smaken är verkligen olika! Jag gillar också saltlakrits, men några katrinplommon kommer inte in i min mun om jag själv får välja! Så duktig du är med dina promenader – heja dig 😀 Hoppas järnvärdet var okej <3 Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: