Jag gick ner på stan för att hämta två paket idag. Det ena har ni sett, det var min tavla med Dalakossan, det andra får ni se imorgon. Eftersom jag hade lite andra ärenden att göra så passade jag även på att använda lite presentkort jag hade. Åhlens hade 20% vid köp på minst 500 kronor. Detta visste jag inte när jag gick dit, men eftersom jag hade 100 kronor i presentkort där så tog jag två Mon Amie tallrikar samt lite godis för att komma upp i 500 kronor. Detta gjorde att jag fick betala 414 kronor med rabatten, men eftersom jag även hade 100 kronor i presentkort fick jag alltså betala 314 kronor, det var verkligen ett fynd. Tallrikarna från Mon Amie kostade nämligen 249 kronor styck!

Jag var även in på Polarn o Pyret, även där hade jag ett presentkort på 100 kronor. Det var dags att använda det nu så jag köpte en blårandig tröja därifrån. Jag älskar dessa tröjor, så mjuka och håller verkligen hur bra som helst.

Fördelen med dessa tröjor är att de sett lika ut i alla år. De funkar åt alla och är funktionella till så många olika saker. Dessutom använder många som är gravida dessa både före och efter de fött barn.

Jag kommer använda denna tröja ofta, sedan tidigare har jag en röd med tillhörande byxor till. Nu har jag alltså en blå också, William har även han en blå men med byxor till. Den kostar 349:- men jag fick med mitt presentkort betala 249:-.

Har du gjort något bra fynd du vill dela med dig av?

47 kommentarer

  1. Mon Amie är ett fint porslin 🙂 Sist jag fyndade var på Rusta, då köpte jag en vattenkokare för 30 kronor. Den skulle ha kostat 99 :-, men eftersom jag är medlem fick jag den för 30:- Snygg tröja du köpt också 🙂

  2. oj vilka klipp du gjort o va bra man kunde ha rabatterna ihop liksom i bland får man till det. älskar ju både tallrikarna o tröjan jätte fint

  3. Det är så roligt när man lyckas jag bra fynd. Jag köpte en vårmössa till Cesar för några veckor sedan. Det var den sista i hyllan och jag upptäckte att den var lite nött på toppen. Det hade inte fler. Jag fick därför 20 procent i rabatt.

  4. Vackert mönster på tallrikarna. Jag har fyndat en superfin poncho som jag har på mig idag. Tänkte fota lite fina outfitbilder senare. 🙂

  5. Roligt med fynd 🙂 Fyndade en bikini på Cubus igår som hade 30% på allt så endast 125kr för en hel bikini tyckte jag var väldigt billigt 🙂

  6. Så roligt när man kan fynda! Jag hade flyt i julas när jag skulle köpa ett par örhängen till mamma. De kostade 199:-. Handlade man för över 300:- fick man typ 25% rabatt så jag högg en present till min syster också (som dessutom stod på önskelistan). När jag kom till kassan var örhängena redan sänkta med 20% så jag hamnade under 300:- ändå. Plockade på mig en liten kul grej till pappa också och kom ut med tre julklappar för 270:- till slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: