En tavla med Dalakossa från Gefleortens.

Idag kom min fina Dalakossa från Gefleortens som jag vann för ungefär en månad sedan, inslagen i en jättefin guldram. Hon är så fin! Tänk er en egen kossa på väggen i en av våra vackra folkdräkter här från Dalarna. Hon kommer sitta fint på väggen här hemma.

Jag hämtade henne med ett till paket idag, ni kommer få uppdateringar med innehållet i det paketet senare, men så länge får ni hålla tillgodo med min Dalakossan.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

40 thoughts on “En tavla med Dalakossa från Gefleortens.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: