Rosor för helgen.

Jag kände för att pigga upp med rosor idag. Dessa är från Plantagen och 7 stycken kostar 20 kronor. Billigt men jag tycker dessa funkar utmärkt när man vill ha det lite fint hemma. Jag blir glad av en bukett med snittblommor på köksbordet, det ger liv till lägenheten.

Sitter och väntar på att William ska komma hem, han är med sina kompisar ikväll. Brukar bli så att han kommer hem närmare 00:00 på fredagar. Det är lite speciellt det där, att ha ett barn som är ute sent. Förut sov han vid den här tiden, ibland känns det som tiden passerat alldeles för snabbt. Han var nyss mitt lilla nyfödda knyte och nu är han längre än mig, men fortfarande lika älskad som då.

Imorgon ska jag ha Meandiparty här igen. Det är lite nyhetssläpp och sista var nu för någon vecka sedan. Efteråt ska jag till Björns kusin och fira en födelsedag på siffrorna som bildar talet fyrtio. Hört ryktas om att det kan bli uppåt +20 imorgon här i Falun. Jag hoppas det stämmer, rena sommarvärmen och sånt gillas.

Vad ska du göra imorgon? Något speciellt?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

38 thoughts on “Rosor för helgen.

 • 4 maj, 2018 at 23:09
  Permalink

  Älskar också rosor, men tulpaner mer. Särskilt tillsammans med mimosa. Den doften slår allt! Nu blir det dock inte mkt blommor hemma eftersom vi flyttar vårt hem titt som tätt och en vas med vatten är inte det bästa att ha i bilen.

  Reply
  • 5 maj, 2018 at 11:38
   Permalink

   Visst är de fina :). Älskar också tulpaner fick två fina buketter med tulpisar av min syster & sambo förra veckan :). Förstår att det blir svårt med blommor när man bor i bil så 🙂

   Reply
 • 5 maj, 2018 at 00:16
  Permalink

  ja men helg blommor gör så himla mycket . mina blev vita nejlikor igår hoppas du får en fin start på helgen kramar

  Reply
 • 5 maj, 2018 at 01:07
  Permalink

  En bukett blommor på köksbordet det piggar alltid upp. Jag köper buketter ganska så ofta, men nu ska jag köpa en krukväxt att ha på köksbordet tänkte jag 🙂 Imorgon ska jag göra fint på min altan och påbörja en vårstädning inne.

  Reply
  • 5 maj, 2018 at 11:35
   Permalink

   Visst är det så :D. Smart med krukväxt det kanske man skulle göra :D. Härligt även att städa på altanen borde göra detsamma på min balkong 🙂

   Reply
 • 5 maj, 2018 at 07:26
  Permalink

  Det är jättefint med snittblommor. Va billiga de var. Jag plockar in blommor från trädgården och fyller mitt hem.

  Reply
  • 5 maj, 2018 at 11:27
   Permalink

   Visst är det :). Ja riktigt billiga :). Jag önskar jag kunde plocka blommor utomhus men blir väldigt sjuk då :(. Är väl för det sätter sig pollen överallt :/

   Reply
  • 5 maj, 2018 at 11:33
   Permalink

   Det är ett klädparty/homeparty :). En säljare kommer hit och visar kläder som man sedan kan välja att köpa 🙂

   Reply
  • 5 maj, 2018 at 11:24
   Permalink

   Visst är det så :D. Sådant känsla varje gång man ser blommor 🙂

   Reply
 • 5 maj, 2018 at 09:16
  Permalink

  Men åhhh vad fina rosor!! Man kan ju liksom inte bli annat än glad utav dom =) Kram <33

  Reply
 • 5 maj, 2018 at 10:51
  Permalink

  Det där med färska blommor gör verkligen så mycket. Idag ska jag iväg och titta på när min kompis sambo gör Toughest i Malmö och få träffa deras lilla dotter för första gången ?

  Reply
  • 5 maj, 2018 at 11:22
   Permalink

   Visst är det så :). Så himla fint och härligt med nytt :). Åh så roligt det låter 😀

   Reply
 • 5 maj, 2018 at 12:50
  Permalink

  Oj, billigt! Håller med, så fint och uppiggande med snittblommor ??

  Reply
 • 5 maj, 2018 at 22:17
  Permalink

  Fina ?
  Jag älskar att köpa blommor på fredagar!

  Reply
 • 5 maj, 2018 at 23:53
  Permalink

  Så himla fina rosor! Imorgon ska jag rida, hoppas på storsoool så ska jag sola, sen ska jag byta däck på kvällen till sommardäck haha!

  Reply
  • 8 maj, 2018 at 19:32
   Permalink

   Visst är de fina :). Åh så underbart det låter att sola och rida :). Däckbyte är väl inte lika kul 😉

   Reply
 • 7 maj, 2018 at 10:35
  Permalink

  Ja tiden går så snabbt, vår äldsta är i och för sig endast 5 år, men det känns som att hon föddes nyss!

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: