Jag startade denna morgon med en promenad, så skönt att vakna upp till en morgon och ett Falun som börjar stå i grönska. Som björkallergiker är jag inte jätteglad åt att den just nu gör man sjuk men nog är den ändå ganska fin att titta på björken när den börjar slå ut.

Det är även härligt att gå och se hur Falun förändras varje dag, det blir så tydligt efter regn och även nu när våren väl är här.

Väl hemma tog jag mig en dusch, såg senaste avsnitten av The handmaids tale och The originals, åt lite lunch och väntade in att klockan skulle bli 14:30 för att studera med min studiegrupp.

Jag har precis avslutat arbetet och det känns som vårt PM kommer bli riktigt bra. Som jag lovade er igår skulle ni få se vad jag köpte för något på Ta till vara igår, det var två glas skapade av Lasse Åberg, trettio kronor styck så jag slog till. Samlar inte på dessa men tänkte att det går säkert att ha som dricksglas eller att ge till någon vän.

Hoppas just du har en fin fredag!

26 kommentarer

    1. Åh tack :). Jag använder mig av det som finns på Iphonens bilder :). Klickar in där och så tar jag ändra, väljer sedan levande kyligt och tar efter det och ändrar ljus och annat 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: