Det var rena drömmen att snöra skorna i morse och bege sig ut på dagens morgonpromenad. Solen värmde trots att klockan var precis efter 8:00 på morgonen. Jag lyssnade på P3 dokumentär om mordet på Carolin Stenvall. Så himla läskigt när man lyssnar på mord samtidigt som jag tycker att det är väldigt intressant.

Tog ett foto på mina blommor jag köpte igår i samband med att jag åt frukost med William nu på morgonen. Jag testade lite nytt i gröten idag, läste nämligen att det skulle vara gott med riven morot och kardemumma i gröten. Det var helt okej, men kommer inte göra det igen, föredrar nog då istället på att äta som jag gjort de senaste dagarna.

Idag står det Meandiparty på schemat klockan 13:00 och sedan kalas för William tremänningars mamma som fyller fyrtio. Någon undrade vad MenandIparty är, det är ett klädparty som homeparty här hemma, det kommer alltså några gäster hit som vill titta på eller handla kläder.

Vad ska du göra idag? Har ni fint väder?

51 kommentarer

  1. Vilket härligt sätt att starta dagen. Här har det varit helt underbart väder idag, så jag har varit ute hela dagen med mina vänner 🙂

  2. Gröt är gott och mättande till frukost, brukar också äta det 🙂 Har vårstädat min altan och putsat vardagsrumsfönstret idag. Varit och köpt blommor som jag ska plantera i krukor imorgon till altanen. Kommer bli bra när det är klart 🙂

    1. Ja jättegott :D. Visst är det så med gröt :). Man blir riktigt mätt och belåten efteråt :).
      Åh det borde jag ta mig för också, men får bli när magsjukan lagt sig 🙂

  3. Älskar P3-dokumentär, men som du säger så är det både läskigt och intressant med mord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: