I väntan på vårdcentralen.

Stundtals är inte mitt mående på topp, just nu är det så. Jag mår helt enkelt inte bra, jag väntar på att vårdcentralen ska ringa mig efter att legat vaken under nästan hela natten med korta sömnstunder på ungefär två timmar. Det här är inte självvalt utan orsakat av andra faktorer, det har inte med att jag varit utmattad heller. Jag skulle vilja berätta för er, vet att jag skulle få så mycket stöd här. Men jag kan inte skriva om saken, för det blir nog inte så bra då.

Hoppas verkligen att vårdcentralen ringer snart, behöver prata med någon som kan hjälpa mig. Vet att just inom vården kan man få den bästa hjälpen när saker inte känns så bra inombords. En dag kommer ni få veta, men jag vet bara inte när. På grund av detta så är mina inlägg inte speciellt många nu, men då vet ni också om varför.

Hoppas allt är fint med dig!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

36 thoughts on “I väntan på vårdcentralen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: