Tre böcker: Framgångsboken, Tro på tomten och Skorstensjul.

Eftersom min favoritpodd nu kommit ut i bokform kände jag att den ville jag absolut köpa. Jag la en förhandsbeställning på Framgångsboken på Adlibris.

När jag ändå la en beställning tog jag även två av adventsböckerna som givit ut, helt perfekta att läsa ett kapitel varje dag fram till jullovet för sina elever. Det fick bli Tro på tomten och Skorstensjul, min ambition är att samla alla adventsböckerna för att läsa med mina framtida elever. Det är nämligen så mycket att ha såna här böcker till högläsning i grupp med barn.

Känner mig jätteglad över mina nya böcker. Något jag dock är besviken på är Adlibris, detta är nu sista gången jag gör en beställning därifrån. Jag förhandsbeställde en bok förut och när man då gör det tror man att nu får jag den innan alla andra, så var inte fallet förra gången. Jag beställde min kurslitteratur med expressfrakt och fick ändå böckerna samtidigt som jag skulle fått med vanlig, och nu den här gången fick jag vänta två hela veckor efter att Framgångsboken kommit ut.

Jag har varit trogen kund på Adlibris, började handla där 2008 i samband med att jag började mina studier för att bli lärare. Men nu efter detta så är det slut, vill faktiskt inte bli besviken fler gånger.

Vad har du för erfarenhet av Adlibris? Läser du böcker? Vilken kategori föredrar du?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

34 thoughts on “Tre böcker: Framgångsboken, Tro på tomten och Skorstensjul.

 • 15 maj, 2018 at 18:04
  Permalink

  Åh drygt att vänta när man verkligen vill ha någonting. ???

  Reply
  • 15 maj, 2018 at 19:32
   Permalink

   Ja verkligen :(. Speciellt när man förhandsbeställt för att få tidigare 🙁

   Reply
 • 15 maj, 2018 at 18:47
  Permalink

  Jag läser hela tiden och gillar det mesta. Men jag lånar gärna på bibliotek eller går på bokhandel, så minns inte om jag haft någon dålig erfarenhet av adlibris…

  Reply
  • 15 maj, 2018 at 19:30
   Permalink

   Åh kul :D. Jag borde låna mer böcker men gillar att äga böcker :). Bokhandeln handlar jag också på då och då 😀

   Reply
 • 15 maj, 2018 at 19:34
  Permalink

  Handlar bara från Bokus 🙂
  Eller bokhandeln i stan

  Reply
  • 15 maj, 2018 at 19:42
   Permalink

   Jag har handlat därifrån förut med :D. Kommer gå över dit igen :). Är ju bra med bokhandeln också 🙂

   Reply
 • 15 maj, 2018 at 19:57
  Permalink

  Åh, så spännande! Jag älskar Framgångspodden så den vill jag verkligen läsa. Jag har haft bra erfarenhet av Adlibris, men jag har i och för sig aldrig förbeställt någonting heller.

  Reply
  • 15 maj, 2018 at 21:31
   Permalink

   Åh ja :D. Samma här, gillar den verkligen. Har blivit jättekasst på sista tiden, alla som förhandsbeställde tycks ha fått vänta 🙁

   Reply
 • 15 maj, 2018 at 20:01
  Permalink

  Lyssnar på framgångsboken på storytel! Sååå bra?

  Reply
 • 15 maj, 2018 at 20:46
  Permalink

  åh så kul dendär tomteboken såg supermysig ut! <3

  Reply
 • 15 maj, 2018 at 21:00
  Permalink

  Jag gillar Adlibris, bra priser!
  Svar: Vad roligt att du tycker det, så roligt att så många hakade på med!

  Reply
  • 15 maj, 2018 at 21:22
   Permalink

   Bra priser men skitdålig med att leverera i tid :(. Aldrig mer därifrån för mig, trots att jag tidigare varit trogen kund.

   Reply
 • 15 maj, 2018 at 23:38
  Permalink

  Vad kul med nya böcker! Jag har aldrig köpt något hos Adlibris. De senaste böckerna köpte jag hos Akademibokhandeln. Har även handlat hos Bokus och båda har fungerat hur bra som helst. Mitt senaste bokköp var tre böcker av Ken Follett.

  Reply
  • 16 maj, 2018 at 19:58
   Permalink

   Visst är det :). Jag tycker det är speciellt med en bok i handen :). Akademibokhandeln brukar jag handla presenter ifrån :). Bra att gynna den lokala handeln :).
   Åh låter som spännande böcker 🙂

   Reply
 • 15 maj, 2018 at 23:59
  Permalink

  Älskar att läsa, tyvärr har jag inte riktigt tiden nu bara ? Gillar det mesta som är välskrivet, men biografier är favvo ?

  Reply
  • 16 maj, 2018 at 20:01
   Permalink

   Samma här :). Förstår det där med tiden, pluggar och jobbar är väldigt lite tid för fritidsläsning nu. Men till sommaren ska jag satsa på det 🙂

   Reply
 • 16 maj, 2018 at 07:42
  Permalink

  Jag har bara bra erfarenheter från Adlibris. Tråkigt att du är missnöjd. Gillar ditt tankesätt med att bygga på bokförrådet till eleverna.. Jag gör exakt samma. Här en pixikalender som väntar till nästa år. ?

  Reply
  • 16 maj, 2018 at 19:55
   Permalink

   Jag hade det alltid förut :(. Är därför jag känner sådan besvikelse nu :(. Förut låg de i topp bra priser och snabb leverans.

   Åh så kul :D. Helt perfekt sätt att få eleverna med sig <3.

   Reply
 • 17 maj, 2018 at 12:46
  Permalink

  Härligt med lite nya böcker’ ?

  Reply
 • 17 maj, 2018 at 19:58
  Permalink

  Jag har beställt en del studentlitteratur ifrån Adlibris men nu var det så länge sedan att jag inte minns om jag har en god eller dålig erfarenhet av dem…

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: