I morgonens stund.

Så var det onsdag. Veckan har verkligen gått riktigt fort hittills. Jag ligger i sängen och ska alldeles strax kliva upp. Behöver bara vakna till först.

Idag blir det jobb, och sedan får jag se vad dagen erbjuder. Jag hoppas på fint väder även idag, mår som bäst av solen och värmen.

Igår efter jobbet i samband med att jag hämtade ut böckerna jag köpt, så köpte jag mig ett par skor av ballerinamodell. Sa till expediten att jag absolut inte vill få skoskav så om vi kunde kolla på bästa alternativet för att slippa detta. Fick något som kallades hälskydd till skorna och detta hjälpte föga, ungefär efter fem minuters användning hade jag skoskav.

Detta är anledning till att jag sällan köper nya skor, jag får alltid problem me saken. Har provat allt möjligt för att förhindra. Inlägg, för stora skor, helt lagom skor, skor som passar precis. Men slutar alltid lika, besvikelsen var ett faktum denna gång. Där klä in fötterna med skavsårsplåster för jag står inte riktigt ut med vanliga sneakers just nu.

Nu är det dags för frukost, jobb och att fånga onsdagen. Tänker att nu börjar den bästa dagen, med möjligheter och liv.

Hoppas du får en jättefin dag!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

50 thoughts on “I morgonens stund.

 • 16 maj, 2018 at 07:15
  Permalink

  God morgon!! ?
  Så tråkigt med skorna, jag ÄLSKAR att köpa nya skor!
  Men jag gillar din inställning! Idag BLIR den bästa dagen! ?
  Hoppas att du får en fin fin dag!! ?

  Reply
  • 16 maj, 2018 at 20:02
   Permalink

   Ja jättetrist, speciellt när det blir så där jämt :-p. Haha jag tycker det är så tråkigt med skor onödigt måste ;).

   Ja med sån inställning blir livet så mycket bättre 😀

   Reply
 • 16 maj, 2018 at 07:30
  Permalink

  Skavsår är ju så jäkla besvärligt, jag får oxå skavsår lätt… till å med av gamla ingångna skor 🙁
  Jag hoppas Du får en fin dag.

  Reply
 • 16 maj, 2018 at 07:39
  Permalink

  Fy för skoskav. Håg brukar tänka att tre rejäla skoskav i tre omgångar sen är skorna ingångna. Alltså ha skorna på dig så du får ett skav. Låt läka. Använd igen. Låt läka och efter sista gången får jag inte skav mer.. Hur många karlar hade gått igenom detta.. ?

  Reply
  • 16 maj, 2018 at 20:04
   Permalink

   Ja fy det är inte alls kul :(. Usch det är nog precis så där :-o. HAHA ja det kan man undra, en själv får “vill man vara fin får man lida pin” :-p

   Reply
 • 16 maj, 2018 at 07:47
  Permalink

  Håller med om att veckan har gått fort, redan onsdag!

  Och jag förstår precis ditt problem med skor.. Jag har själv köpt två nya skor nyligen och det tog timmar att prova ut några som jag tyckte kändes okej och som var mjuka redan från början. Men ena paret måste jag gå in då det är hårdare vandringsskor.. Jag har ägnat lång tid även till googla tips för att snabbt mjuka upp skorna.. haha!

  Reply
  • 16 maj, 2018 at 19:54
   Permalink

   Ja eller hur :D. Så intressant att det är så många med ungefär samma problematik, då undrar man ju lätt om varför det är så? Skulle vara spännande att veta varför :).
   Åh intressant ska googla på saken själv 😀

   Reply
 • 16 maj, 2018 at 07:53
  Permalink

  Så jobbigt med skoskav. Hoppas att du får en fin dag ?

  Reply
  • 16 maj, 2018 at 19:53
   Permalink

   Ja det gör så ont :(. Tur det finns skavsårsplåster :p. Detsamma fina du 🙂

   Reply
 • 16 maj, 2018 at 08:19
  Permalink

  Usch va jobbigt att alltid få skoskav. Det kan verkligen förstöra. ?

  Reply
 • 16 maj, 2018 at 08:55
  Permalink

  Fy så jobbigt med skoskav ? trist när man lägger pengar på nya skor.

  Reply
 • 16 maj, 2018 at 10:26
  Permalink

  Åååh jag har exact samma problem med mina fötter och skor!! Så frustrerande!

  Reply
 • 16 maj, 2018 at 12:01
  Permalink

  Å vad jobbigt med skoskav :/ har tur att jag inte får det alls ofta =)

  Reply
 • 16 maj, 2018 at 12:24
  Permalink

  Jobbigt när skorna inte sitter som de ska hatar verkligen skoskav :/

  Reply
 • 16 maj, 2018 at 12:52
  Permalink

  Jag har samma problem, men brukar se till att köpa i skinn och lämna in till skomakaren för att dem ska mjuka upp dem lite, brukar fungera toppen! Mitt problem är att mina hälar verkar ha en annan form än “normala” hälar, så skorna sitter annorlunda.

  Reply
 • 16 maj, 2018 at 13:48
  Permalink

  Jag får skoskav av att typ titta på nya skor, det är så hemskt. Och Compeed är ju såååååå dyrt i längden 🙁 Jag hittade förresten en bild på Ponyglassen från hemglassbilen, men jag kände inte alls igen den, trots att det var samma år som Daffy såldes. Jag kan nog aldrig ha köpr den! men den lät såååå smarrig!

  Reply
  • 16 maj, 2018 at 20:27
   Permalink

   Fy som för mig med :(. Ja det är riktigt dyrt :(.

   Åh ja den var jättegod, önskar den kommer tillbaka.

   Reply
 • 16 maj, 2018 at 14:01
  Permalink

  Hatar skoskav, speciellt när man har nya skor’ ?

  Reply
 • 16 maj, 2018 at 14:38
  Permalink

  de är typiskt med ballerinaskor, ja måste alltid ta av dom efter ett tag annars får ja skavsår!

  Reply
  • 16 maj, 2018 at 19:50
   Permalink

   Ja verkar vara det, en kompis sa lika och flera här vittnar om detsamma :(.

   Reply
 • 16 maj, 2018 at 16:21
  Permalink

  Trevligt! Hoppas du fått en bra dag idag 🙂 trist dock med skoskav. Något med just ballerina stämmer inte, men trist med andra skor är likadant :/

  Reply
  • 16 maj, 2018 at 20:09
   Permalink

   Det fick jag absolut :). Ja usch gör så ont. Flera som sagt så märkligt egentligen 🙁

   Reply
 • 17 maj, 2018 at 07:23
  Permalink

  Ja fy fasiken för skoskav.
  Köpa skinnskor lönar sig då skinn ger med sig på ett annat sätt än annat material.
  Och köp footlets.
  Korta korta strumpor man kan ha i ballerinaskorna.

  Reply
  • 17 maj, 2018 at 12:22
   Permalink

   Ja fy det gör ont :(. Ska absolut göra det :). Spännande det där med footlets aldrig hört om ska kolla upp :). Tusen tack för tipsen <3

   Reply
 • 17 maj, 2018 at 20:25
  Permalink

  Vet precis hur det är! Gick på stan idag men fick åka hem mycket tidigare än planerat då jag till slut inte kunde gå pga skoskav…

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: