När det är svårt att förstå, hur snabbt tiden kan gå.

Vädret skiner sådana kontraster, nyss var det snöklädd mark och man trodde aldrig vintern skulle ta slut. För bara en månad sedan så kändes det som vi skulle ha snö till midsommar, nu när jag blickar ut genom fönster eller vandra runt på gatorna här i stan är allt grönt. Det blommar på träden, häggen har slagit ut och det yr pollen i luften. Fruktträden blommar i alla färger, och jag förstår varför våren och sommaren ger tid för kärleken.

Fantastiska fina sommaren, kan man annat än att älska denna ljuvliga tid på året. Om prick en månad går eleverna på skola där jag har mitt jobb, på sommarlov. Dagen innan går William, förstår ni alltså att det bara är en ynka månad till sommarlovet. Jag njuter, jag andas sommaren, jag lever och jag är lycklig!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “När det är svårt att förstå, hur snabbt tiden kan gå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: