Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Ett dalaliv

Dalahästar & en ny dag.

Igår fick jag dessa fina dalahästar av min bror. Jag blev så klart jätteglad, som flera av er nog förstått vid det här laget tycker jag väldigt mycket om Dalahästar.

Det är torsdag och jag ska jobba min sista dag för den här veckan. Det är lite kallare idag än de andra dagarna. Men värmen kommer tillbaka på lördag om man ska tro väderprognosen.

Nu är det dags för att åka till jobbet! Hoppas du får en fantastisk dag!

33 Comments

  1. Då vi var till Dalarna för x antal år sedan såg vi en mängd Dalahästar, stora och små 🙂 Utanför en outlet i Avesta (?) står en väldans stor Dalahäst 🙂

    1. Åh så roligt :D. Jag har fått dem min mormor hade förut :). Dessa lekte jag jämt med som barn, hon gav dem till mig för ett tag sedan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: