Jag kände den välbekanta doften av syrenen.


Den här dagen har verkligen swishat förbi. Jag har jobbat på och sedan så tog jag ut två timmars komp som jag hade kvar, nu är det bara 30 minuter kvar där så den får jag ta någon annan dag. Var så himla allergisk idag så jag sov en stund här hemma, sedan slängde jag på mig mina träningskläder och begav mig ut för en promenad på 50 minuter.

Till frukost idag gjorde jag min numera rutinerade gröt, och dekorerade den med jordgubbar och ett halvt äpple kryddat med kanel. Det blev jättegott, jag har även börjat dricka ett glas med Tassimo Latte varje morgon. Har upptäckt att jag blir lite piggare efter en kopp av det. Slutade helt att dricka kaffe för några år sedan, men har börjat med detta igen.


Under min promenad idag, kände jag en doft av syren. Gissa glädjen när jag såg denna vackra slå ut bredvid mig. Jag ställde mig och nosade en stund på den innan jag fortsatte min promenad. Kände mig glad efteråt, syrener och gullvivor samt hägg. Nu återstår det bara lupiner! Livet under den här tiden är helt ljuvlig!

Har du motionerat idag? Vilka blommor tittar fram kring dig just nu?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

30 thoughts on “Jag kände den välbekanta doften av syrenen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: