Jag kände den välbekanta doften av syrenen.


Den här dagen har verkligen swishat förbi. Jag har jobbat på och sedan så tog jag ut två timmars komp som jag hade kvar, nu är det bara 30 minuter kvar där så den får jag ta någon annan dag. Var så himla allergisk idag så jag sov en stund här hemma, sedan slängde jag på mig mina träningskläder och begav mig ut för en promenad på 50 minuter.

Till frukost idag gjorde jag min numera rutinerade gröt, och dekorerade den med jordgubbar och ett halvt äpple kryddat med kanel. Det blev jättegott, jag har även börjat dricka ett glas med Tassimo Latte varje morgon. Har upptäckt att jag blir lite piggare efter en kopp av det. Slutade helt att dricka kaffe för några år sedan, men har börjat med detta igen.


Under min promenad idag, kände jag en doft av syren. Gissa glädjen när jag såg denna vackra slå ut bredvid mig. Jag ställde mig och nosade en stund på den innan jag fortsatte min promenad. Kände mig glad efteråt, syrener och gullvivor samt hägg. Nu återstår det bara lupiner! Livet under den här tiden är helt ljuvlig!

Har du motionerat idag? Vilka blommor tittar fram kring dig just nu?

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

30 thoughts on “Jag kände den välbekanta doften av syrenen.

  1. Älskar syren! Det får mig alltid att tänka på sommar och min födelsedag för de blommade alltid i början av juni när jag var barn! ☀️

  2. Blir hungrig av dina bilder. ?? och syrener är så underbara, dock är sambon allergisk så det blir aldrig några här hemma. ?

  3. Åh vad jag önskar att jag kunde äta äpple. Äpple ihop med kanel är ju så gott! Träning idag blev 45 minuter pilates.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: