Jag kände den välbekanta doften av syrenen.


Den här dagen har verkligen swishat förbi. Jag har jobbat på och sedan så tog jag ut två timmars komp som jag hade kvar, nu är det bara 30 minuter kvar där så den får jag ta någon annan dag. Var så himla allergisk idag så jag sov en stund här hemma, sedan slängde jag på mig mina träningskläder och begav mig ut för en promenad på 50 minuter.

Till frukost idag gjorde jag min numera rutinerade gröt, och dekorerade den med jordgubbar och ett halvt äpple kryddat med kanel. Det blev jättegott, jag har även börjat dricka ett glas med Tassimo Latte varje morgon. Har upptäckt att jag blir lite piggare efter en kopp av det. Slutade helt att dricka kaffe för några år sedan, men har börjat med detta igen.


Under min promenad idag, kände jag en doft av syren. Gissa glädjen när jag såg denna vackra slå ut bredvid mig. Jag ställde mig och nosade en stund på den innan jag fortsatte min promenad. Kände mig glad efteråt, syrener och gullvivor samt hägg. Nu återstår det bara lupiner! Livet under den här tiden är helt ljuvlig!

Har du motionerat idag? Vilka blommor tittar fram kring dig just nu?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

30 thoughts on “Jag kände den välbekanta doften av syrenen.

 • 16 maj, 2018 at 18:36
  Permalink

  Åh vad jag önskar att jag kunde äta äpple. Äpple ihop med kanel är ju så gott! Träning idag blev 45 minuter pilates.

  Reply
  • 16 maj, 2018 at 19:45
   Permalink

   Åh förstår det, jag kan äta skalade äpplen men endast halvor. Äter jag ett helt blir jag allergisk direkt :(.
   Åh låter härligt 😀

   Reply
 • 16 maj, 2018 at 20:28
  Permalink

  Syrenerna är i full blom här också. Älskar det ?

  Reply
 • 16 maj, 2018 at 20:32
  Permalink

  Blir hungrig av dina bilder. ?? och syrener är så underbara, dock är sambon allergisk så det blir aldrig några här hemma. ?

  Reply
 • 16 maj, 2018 at 21:21
  Permalink

  Alltså finns det någon godare doft än syren?? NÄÄÄÄÄ luktar överallt här nu och jag ÄLSKAR DET
  Kram

  Reply
  • 16 maj, 2018 at 21:50
   Permalink

   Eller hur :D. Det luktar sommar på alla punkter :D. Längtar tills det doftar syren här överallt också, är på gång :D. Kramar 🙂

   Reply
 • 16 maj, 2018 at 22:51
  Permalink

  Älskar också syrener. För mig är det skolavslutning även fast de på senare år varit utblommade då.

  Reply
  • 17 maj, 2018 at 12:20
   Permalink

   Ja samma här, det märks på det viset att vår natur har förändrats :(.

   Reply
 • 17 maj, 2018 at 06:08
  Permalink

  Åh syrenträd är ju så vackra och luktar ju ljuvligt 🙂

  Reply
 • 17 maj, 2018 at 12:42
  Permalink

  Älskar syren! Det får mig alltid att tänka på sommar och min födelsedag för de blommade alltid i början av juni när jag var barn! ☀️

  Reply
  • 17 maj, 2018 at 22:47
   Permalink

   Åh :D. Kan tänka mg att det är lätt att förknippa med då 😀

   Reply
 • 17 maj, 2018 at 20:29
  Permalink

  Fullkomligt älskar doften av syren! Det påminner mig så otroligt mycket om min barndom. <3

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: