Beställning från Kaffekapseln.se

Inlägget är INTE ett samarbete.

Gjorde en beställning från kaffekapseln hört mycket bra om dem tidigare så ville testa. Köpte favoriten som är latte men mindre socker, och köpte Baileys och Oreosmak får se om dessa två är goda. Fick även förpackning med te. Känner mig riktgt nöjd! Som ni ser är detta inget samarbete vill förtydliga detta, kan så lätt bli att någon blir förvirrad när vissa fortsätter att göra smygreklam. Har du handlat från kaffekapseln?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Beställning från Kaffekapseln.se

 • 22 maj, 2018 at 12:24
  Permalink

  Oj vad spännande det lät med både oreo och baileys =) Köpte ett kaffe från hemköp med apelsin chokladsmak för ett tag sen, såååå gott, hihi! Kram <33

  Reply
  • 22 maj, 2018 at 20:46
   Permalink

   Ja eller hur :D. Oreo har jag provat innan men inte Baileys så den ska bli kul :D. Åh låter gott med apelsin och choklad 😀

   Reply
 • 22 maj, 2018 at 22:14
  Permalink

  Jag har köpt avkalkningstabletter från kaffekapseln! 🙂 Det vanliga kaffet brukar det alltid var så bra pris på i “min” affär! Var de snabba på att skicka?

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: