Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Specialpedagogprogrammet

När sommaren ropar utanför.

Så har jag min rast, jag sitter och lyssnar på tystnaden. Det är skönt, dagen har gått riktigt snabbt idag och idag slutar jag 14:30, då ska jag åka hemåt och städning står på att göra listan. William gick upp tidigt idag då han och skolan skulle åka på fågelskådning i Vika klockan 5:50 i morse. Tror säkert att de haft det kul, rolig grej att göra tillsammans.

Själv ska jag själv upp så där tidigt snart. Då jag ska åka till Västerås igen, går upp runt 4:00 på morgonen då mitt tåg går 5:28 och jag absolut inte vill vara sen. Det kanske är lättare att gå upp nu än sist. Sist jag åkte var det nämligen helt svart utomhus den tiden, nu är det ändå ljusare tidigt.

Jag gillar att åka till Västerås. Det är fint där, och sedan är det alltid kul att träffa min studiegrupp, vi har det väldigt roligt tillsammans så då blir det automatiskt lite extra roligt. I skrivande stund slår det mig att jag verkligen borde plugga nu också, jag ska lägga in det på dagens att göra. Lika bra att skriva klart så mycket jag kan nu så det bara är att finputsa i helgen och nästa helg.

Hoppas du har en fantastisk dag idag, att solen skiner och att du känner dig glad.

34 Comments

  1. Jag är också sådan som verkligen inte vill vara ute i sista minuten. Går hellre upp lite tidigare för att vara säker på att hinna i lugn och ro.

  2. Fågelskådning – Det hade min sambo tyckt om att höra att de skulle göra! Han är själv fågelskådare och har en egen butik som säljer fågelskådarutrustning 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: