Sitter på rast, det är tyst och jag bara andas in den tysthet jag just nu behöver. Ibland är det bara så skönt med tystnaden. Jag har en trötthetsdag idag, jobbar till 16:15 sedan ska jag åka hemåt. Idag är en sådan dag när jag bara längtar efter ledighet och att komma hem. Jag tror vi stundvis behöver sådant.

Så vad händer efter jobbet idag? Förmodligen ingenting, det kan man behöva ibland. Jag har också era kommentarer att svara på då jag inte haft tiden under helgen. Den har istället fyllts med ledighet något jag verkligen behövde.

På tal om ledighet, några undrade vad William gjort i Skåne, han var dit för att fira sin kusin som fyller två år till helgen. Williams farbror med familj bor i Malmö och när det ändå var kalas så fick William åka ner. Han reste dit och hem tillsammans med sin farmor, faster och gammelfarmor.

Nu ska jag strax avsluta min rast. Hoppas du har en fin måndag, jobbar du precis som jag?

12 kommentarer

    1. Jag har tagit en liten promenad nu efter jobbet. Eller jag går ju min runda på minst 10000 steg varje dag. Men idag kändes den tung har lite påbörjad migrän tror jag. Får bli en tidig kväll 🙂

  1. Tystnad det är vi inte bortskämda med. Man har ju en massa ljud runt omkring sig hela tiden, så det kan vara/är väldigt skönt med tystnad ibland tycker jag… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: