Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Var personlig.

Inlägget är i samarbete med getpersonal.

Nu stundar det för semester igen. Jag älskar sommartid och framförallt tiden för semester, det är den här tiden på året som jag mår allra bäst. Vi har de senaste åren åkt på olika campingar under sommaren. Fördelen med camping i husvagn är att du verkligen kan packa med dig allt du behöver. Det krävs inte någon begränsning och för egen del så är necessär något jag alltid tar med mig på resan.

För egen del känns det jätteviktigt med en riktigt fin necessär på resan, jag vill att den ska fylla det jag behöver. Som tandborste, mitt smink och tandtråd. Nu med en tonårsson så behöver han en egen, det märks nämligen tydligt att även hans behov av saker växer. Förut räckte det med tandborste men nu ska det med kam och vax också. Så när jag då besökte getpersonal som bland annat erbjuder necessärer med gravyr kunde jag inte annat än att tänka på hur roligt det skulle vara att ge honom en sådan till sommaren. Jag tänker mig att han själv får välja typsnitt och skriva det han vill på sin. Jag är helt övertygad om att han gillat en sådan sak, och dessutom är de jättefina. Helt perfekt att ställa i husvagnen under dagarna innan vi ska åka ut på diverse äventyr under dagen.

Dessutom är det så att Williams pappa fyller år nu den 6 juni, han skulle behöva en present och på getpersonal finns massor med fint. Jag tänkte att det här är ett ställe där jag absolut kan hitta något roligt att ge honom. Jag är lite nördig så men jag gillar verkligen personliga presenter som gör någon glad på ett enkelt och samtidigt roligt och unikt sätt. Så nu ska jag fortsätta spana runt på sidan, för gravyr det är alltid väldigt fint anser jag.

Inlägget är ett samarbete men orden och texten är min egen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa