I söndags tog jag med mig kameran (Canon eos 70d) ut till Kniva. Björn skulle dit och måla, och eftersom William skulle komma hem under dagen följde jag med dit. Vädret var så fint att jag och Björn tog en promenad, jag har aldrig tidigare gått där vi gick och det var riktigt vackert där. Jag tycker väldigt mycket om att fotografera vattendrag, speciellt när det blir lite strömmar i vattnet.

Vi gick över en liten bäck, det var riktigt fint där och inte riktigt så utslaget som i resten av skogen vi gick i. Men den lilla bron satte jag mig på en stund för att träffa fötterna och foppatofflorna då jag råkat trampa i lite lera på vägen dit. Vattnet var inte speciellt kallt så det gick absolut att låta fötterna bada där en liten stund.

Efter vägen så var det en sevärdhet. Just här så har det varit ett boningshus så det var lämningar av det runt där. Jag gillar platser med lite historia så tog mig ett foto på kullen och dess sten.

Här bakom ser ni grunden av boningshuset som finns på bilden där. Det är lite häftigt att gå där i Staberg och Kniva eftersom man befinner sig mitt i världsarvet, där mycket är sparat sedan förr.

Nästa vattendrag vi passerade var desto mera, jag älskar verkligen kontrasterna av vatten, stenar och så de gröna löven. Jag blir alldeles varm inombords när jag tittar på vattendrag som drar igenom landskapet så där.

Så fick detta bli den sista bilden på vattnet. Visst är det häftigt hur strömt det kan bli av bara vatten. Sen låter det så fint också, en lugnade effekt verkligen.

46 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: