Skolavslutning på jobbet, fika & städdag.

Så igår var det skolavslutning för eleverna. Jag klädde mig i vitt och med blommor i håret. Det var riktigt fint att få släppa sexor även om jag endast haft dem under året.

Det blir ganska naturligt så att ju längre su jobbat med någon, ju fler band skapar man till eleverna. De precis som andra människor lämnar spår hos dig, och du hos dem.

Nu är det slut på avslutningar, och om två arbetsdagar som är måndag och tisdag nästa vecka är det semester för mig. Jag längtar i mängder efter detta.

Jag ska vila, promenera och ta tiden till att umgås med William min egen älskade tonåring! Det blir någon eller några resor upp till Orsa och kanske även Furudal, någon tur i husvagnen och sedan massor med känsla av kärlek till livet.

Det skulle vara pricken på det lilla i:t om jag kunde få svar på de två tentamens från Mälardalens högskola också. Men får se när detta blir.

Hoppas du har en fin lördagsmorgon? Ser ni rosen ovan? Den fick jag av en jättefin elev igår. Fick även ett gåvobrev genom UNICEF samt choklad, dessutom hade en annan elev gjort sambous/sambousa tilö mig något hen visste att jag älskar. Det är en somalisk rätt som är helt galet god. Jag fick mina vegetariska eftersom jag äter vegokost.

Ta vara på dagen fina du! Vad ska du göra idag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

30 thoughts on “Skolavslutning på jobbet, fika & städdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: