William vill inte längre medverka på bild och sådant respekterar jag så klart, dessutom vill jag heller inte lägga ut bilder från avslutningen då det finns barn med skyddade identiteter och liknande. Men jag skriver istället om denna fina tillställning.

Så slutade min son sjuan idag. För ungefär ett år sedan kände jag att det var märkligt att han skulle lämna mellanstadiet, nu känns det konstigt att han slutar sjuan. Det är så himla fint att vara på Friskolan Mosaik’s avslutning eftersom hela skolan är med och bidrar till sång. Från förskoleklass upp till årskurs 9, sedan tackades niorna av och det är alltid lite känslosamt tycker jag. Speciellt nu när flera av dessa är personer som William lekt med eller umgåtts med under perioder. De blir så stora!

Efter skolavslutningen åkte vi ner till Oleary’s och åt för att fira att William slutat ytterligare ett år i skolan. Det var jättegott!

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon är det skolavslutning på jobbet. Innan jag lägger mig kanske jag även skall tillägga att jag numera kan titulera mig som VFU-handledare för lärarstudenter. Jag blev nämligen godkänd på tentan och kan således lägga den saken åt sidan. Nu väntas bara feedback på uppgifterna jag gjort på specialpedagogprogrammet samt hjälpmammaprovet. Men det sistnämnda får bli när det bli, uppgifterna för specialpedagog känns lite mera viktiga just nu.

46 kommentarer

 1. Men åh så roligt att du håller på att blir hjälpmamma! 😀 Det har säkert gått jättebra!

  1. Åh tack ?. Skrivit klart texten så väntar bara på att den ska kollas igenom ?. Känns roligt ❤️.

   Hur är det där du bor, går det bra att vara doula/hjälpmamma där? 🙂

 2. Vad märkligt, jag trodde verkligen jag lämnat en kommentar på ditt tidigare inlägg om allt du skulle bocka av. Men det var väl något som krånglade. 🙂

  Heja dig som gör så mycket! och grattis till att ha blivit handledare! Jag blev nyfiken på vad en hjälpmamma innebär? 🙂

  1. Det stämmer :D. Inte hunnit publicera din kommentar :). Jag vill hinna svara först och det har varit så himla mycket denna vecka :). Tack <3-
   Hjälpmamma betyder att man hjälper ammande med att just amma sina bebisar ungefär :). Jag är medlem i Amningshjälpen och det är en organisation som stödjer och hjälper
   när amningen krånglar :). Man behöver inte vara hjälpmamma för att vara medlem där, men det är något fint jag gärna vill vara för att stötta de som vill amma att kunna göra detta 🙂

   1. Åh, inte så konstigt då! 🙂

    Aha! men då vet jag ju vad det är. Nu fungerade amningen ändå inte för mig, men tycker det är så bra att amningshjälpen finns och fint att det finns så många som vill hjälpa till. 🙂 <3

    1. Nej precis :D. Jag har inte haft tiden bara men från och med imorgon blir det ändring :).
     Hade problem med amningen jag också :). Var sedan när jag blev doula och läste “Amning i vardagen” som jag förstod att ingen hjälpte mig till att lyckas. Det blev en vändpunkt för mig, vill att alla som vill amma ska kunna göra detta, så blev medlem i amningshjälpen 😀

 3. Jag la inte heller upp bilder på mina barn på min blogg eftersom dom inte ville och det är verkligen viktigt att respektera sånt. Vilken härlig dag ni hade! 😀 Kramis

 4. Vi har precis samma koncept när det gäller avslutningarna och det blir väldigt bra. Elevernas dag helt enkelt precis sim det ska vara!

 5. Är precis likadan, vill inte lägga ut bilder på andra och om det är någon speciell bild så frågar jag alltid 🙂 Stort att han slutade sjuan 🙂

 6. det är samma åratal som ebba då slutade 7 an idag me mendans hon vill ta bild på mej mamma så ja än så länge
  duktiga du me tenta kram kram o fin lördag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: