Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Migrän & spänningshuvudvärk

Att vakna efter 15 timmar med migrän.

Jag fick migrän igår. Åkte med Björn och William till Borlänge först. Var helt okej, men på Elgiganten började jag känna mig vinglig och svettig, förstod inte varför. Benen gav vika vid ett tillfälle så gick ut och satte mig en stund. Sedan åkte vi mot MAX väl där började jag först vad som var på gång, migrän. Jag påverkas på balans och får nedsatt känsel, hörsel och kommer inte ihåg vad folk berättat för mig vid migrän.

Vi åkte hemåt trodde att det kanske skulle hjälpa med lite sömn och citodon. Jag har ju även spänningshuvudvärk så det är svårt för mig att avgöra vilket som är vilket eftersom migränen endast är ett par gånger per år medan spänningshuvudvärk är förra gånger i veckan. Citodon hjälpte inte och sedan runt 13-14:00 igår har jag legat med ett pulserande huvud och känt det som någon står med en borr rakt in i huvudet på mig.

Nu borde man stanna hemma idag, men det är två dagar kvar tills semestern. Jag står ut idag, får helt enkelt se till att ta hand om mitt huvud en stund, med korta stunder av lugn idag.

Såg förövrigt att mitt bredband nu inte går att använda, lär ringa mitt nya bolag Dalakraft om att koden inte stämmer till Routern senare när jag kommer hem.

Hoppas du får en fin måndag. Det ska jag försöka med att ha dagen efter migrän.

26 Comments

  1. Nej fy, vad trist! Jag är så ”glad” över att jag nu för tiden ”bara” får ögonmigrän. Hoppas du inte behöver pressa dig allt för hårt idag. 🙂

  2. Usch vad hemskt! Jag hatar migrän. Lever själv med kronisk migrän och kronisk huvudvärk. Citodon har aldrig hjälpt min migrän, däremot min huvudvärk. Synd den inte hjälpte för dig heller… kan tipsa om såna här… åh.. finns att köpa på apoteket. Cool.. nånting som man lägger över huvudet, en geléaktig remsa som inte behöver va i kyl eller något. Det tillsammans med en tablett (helst migräntablett eller treo) brukar lugna migränen då det blir kallt och håller sig i ca 8h. Lätt att sova med också. Jag köper alltid på mig flera paket. Inte särskilt dyra heller. Funkar vid feber eller huvudvärk också.

    Hoppas du inte känner av allt för mycket idag!

    1. Ja fy det är vidrigt :). Nej citodon funkar inte mot migrän, problemet är att jag har tabletter mot migrän men vet aldrig vilken som är spännings och vilken som är migränen förrän efteråt :(. Men ska testa dina tips för det där låter bra 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: