Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Allt du behöver för din lilla katt.

Inlägget är i samarbete med Supercat.se

Som du säkert uppmärksammat i min blogg finns det katter i min närhet. Det är nämligen så att Williams gammelmormor på hans pappas sida har flera katter. Det är även där som William har sin katt Harry. Detta medför att vi brukar titta på kattsaker tillsammans jag och William. Därmed var det extra roligt när jag upptäckte Supercat.se som är en sida med precis allt för just din katt.

På sidan finns det verkligen allt som du behöver till din eller dina katter. Kattleksaker som stimulerar och aktiverar din katt eller varför inte ett kattfontän? Det finns kattgodis och kattluckor, för dig som äger katt så skulle jag säga att utbudet är så pass stort att du kommer att hitta precis det du söker där. Som att det inte vore nog är sidan hur söt som helst, själv föll jag för en kattleksak med en fjäder i botten, det står fjädervippa på den och jag som tycker just denna leksak är extra rolig för katter tycker absolut att du bör köpa en sådan till din katt.

Jag vet att flera av er som läser min blogg har katt, detta då jag alltid besöker och kommenterar hos er som lämnar spår. För mig är det ett sätt att lära känna just dig som person bättre men även för att jag alltid tycker det finns tillfällen att lära känna nya människor. Det är därmed helt rätt för mig att skriva om en butik på nästet som säljer kattillbehör eftersom jag som sagt vet att flertalet av er har just en egen katt.

Något jag tror mig kunna vara ärlig över är att ni uppskattar djur precis lika mycket som mig själv. De flesta som kommenterar här tycks vara djurvänner och det värmer i mitt hjärta som djurvän att det är så.

Jag hoppas mitt lilla tips får er att kika in på denna fantastiska shop. Jag vet vart nästa kattleksaksköp blir för egen del i alla fall.

Inlägget är ett samarbete men orden och texten är min egen.

12 Comments

  1. Numera är jag hundägare men har haft flera katter genom åren. Men så blev sonen allergisk och då fick vi tänka om…

    Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: