Jag var ner till Daily Life Spa här i stan och fick mina naglar fixade igen. Ungefär en månad sedan sist, jag älskar känslan efteråt. Naglarna blir kortare och så känns det renare när de är får ny färg och form. Idag blev det lila naglar med jättefint glitter på mina ringfingrar, så himla vackert. Jag lånade en blomkruka utanför ett hotell här i stan och fotograferade mina naglar mot blommorna.

Nu är jag midsommarfin och kan njuta av jättefina naglar, det här var härligt. Min tid för att bry mig om mig själv.

Vad har du för färg på naglarna? Går du precis som jag till salong och gör dina fina?

29 kommentarer

  1. Jag tror att min kommentar försvann. Ibland kan jag inte kommentera med min webadress…testar så får vi se:
    Fina bilder på läckra naglar. Jag fixar mina naglar själv. Färgen är beroende av mitt humör just då.
    veikenpunktse är min adress!

  2. Så fina! Jag får inte ha fixade naglar på grund av mitt jobb samt att de blir så fula i stallet ändå.. Men hade gelénaglar när jag tog studenten och älskade det!! Dock var det inte så praktiskt att rida med..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: