Jag ställde upp i en tävling där man kunde vinna jordgubbar om man gissade rätt. Jag skrev 9111g som visade sig vara på pricken exakt vad jordgubbarna vägde! Så tog min bil till Citygross och hämtade massor med jordgubbar!

Jag älskar jordgubbar! Så glädjen i att vinna massor med jordgubbar är helt galet stor! Nu kan bakas, ha i frukost och framförallt ta med till midsommarfirandet imorgon! Lyckan är verkligen totalt måste jag säga!

Det här var en härlig start på denna torsdag och min andra semesterdag! Jordgubbar i stora mängder och glädjen är stor!

40 kommentarer

  1. Så roligt !du har tur du .jag vinner aldrig något.
    Jo vi har funderat på att flytta dit men det är ett så stort steg som jag inte är säker på att jag är beredd på .

    1. Det har jag gjort :D. Alltså frusit in, tänker göra sylt och sagt också. Men gör det i etapper :). Helt perfekt nu har man massor ett bra tag framöver :D.

  2. Men lyckan, grattis! Inte vanligt att man prickar helt rätt dessutom 🙂 undrar hur mycket som är kvar efter midsommarfirandet, jag hade nog ätit till frukost, lunch och middag. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: