När man vinner 9111 gram jordgubbar från Citygross i Falun.

Jag ställde upp i en tävling där man kunde vinna jordgubbar om man gissade rätt. Jag skrev 9111g som visade sig vara på pricken exakt vad jordgubbarna vägde! Så tog min bil till Citygross och hämtade massor med jordgubbar!

Jag älskar jordgubbar! Så glädjen i att vinna massor med jordgubbar är helt galet stor! Nu kan bakas, ha i frukost och framförallt ta med till midsommarfirandet imorgon! Lyckan är verkligen totalt måste jag säga!

Det här var en härlig start på denna torsdag och min andra semesterdag! Jordgubbar i stora mängder och glädjen är stor!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

40 thoughts on “När man vinner 9111 gram jordgubbar från Citygross i Falun.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: