Det ser ut att kunna bli fint väder idag. Det gillas verkligen! Jag startade dagen med att först ligga kvar en stund i sängen, för att sedan bege mig ut för en morgonpromenad. Fick ihop över 5000 steg så nu kan dagen bara bli bättre. Jag ska strax gå och handla, i eftermiddag är det sedan tipspromenad i Kniva som jag ska gå på. Då lär jag få ihop alla mina steg, jag trivs bäst då när jag vet att stegen är tagna.

Vad gör du denna fina söndag? Har ni också fint väder? William är med Björn men han kommer hem senare idag. Jag har som plan att lyckas blogga lite mera idag, nu när jag ändå har en helt härlig söndag framför mig.

58 kommentarer

 1. härligt att börja dagen med en promenad och med så många steg 😀 jag ska träffa bästa vännen senare idag. ha en fortsatt fin söndag! 🙂

 2. Ja inte planerat ännu, kommer vara ute i fina vädret & njuta låter som du har det skönt …njut av dagen kram

 3. Va härligt med promenad. Vi fixar här hemma ska snart ha gäster så vi ska fira min födelsedag en dag tidigare.

 4. Här också soligt och fint. Vi packar mest och förbereder inför morgondagen så mycket annat blir inte gjort.

  Ha en bra dag!

 5. 10tusen steg är vanligtvis mitt mål, men det blir oftast mellan 7tusen och 12tusen.
  Skönt med morgonpromenad när vädret visar sig från sin bästa sida.

 6. Härligt med en morgonpromenad 😀 Vi har haft helt underbart väder idag 😀

  Svar: Det som är lite meningen att vi inte ska bo på samma plats 😉

 7. Här är vädret också fint och alldeles lagom varmt. Jag kommer upp i det uppsatta målet 10 000 steg och lite till så jag är nöjd. Jag har koll på det bara nu ett tag under återhämtning, bara för att veta hur bra det går 🙂 Sedan kommer jag nog inte att bry mig så mycket utan bara njuta av promenaderna.
  Väldigt fin bild 🙂

 8. Vi har superhärligt väder här idag. Jag har varit en sväng i mina föräldrars stuga över helgen och idag kom min faster på besök. Kvällen spenderas åt att komma ikapp alla bloggar som jag missat efter en helt fullspäckad vecka. Snart dags att uppdatera min egen blogg också 🙂

 9. Morgonpromenaden är den bästa promenaden. Tycker jag! Idag har jag sprungit tillsammans med andra tjejer för att uppmärksamma Global Sprots Bra Squad Day. En bra dag både hos dig och mig med andra ord 🙂

  1. Visst är det :). Jag älskar känslan av att få vakna upp till morgonpromenad, det är lugnt och huvudet får chansen att få i sig syre och glädje :D. Så roligt det låter med det du gjort :). Läste på din blogg och är imponerad 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: