Inlägget är i samarbete med Hello Bombshell.

Löshår

Använder du löshår? Idag är det många som använder detta för att förlänga eller göra sitt hår tjockare. Om man använder löshår vill du självklart att håret skall ha den absolut bästa kvalitén och det är just av Hello Bombshell erbjuder. Ingen vill använda något som inte håller och dessutom inte ser speciellt bra ut. Idag ställer vi högre krav på saker och då är det självklart att man vill välja rätt produkter.

Det fanns en tid då jag köpte riktigt dåligt löshår på någon butik. Jag var femton år och tyckte det var fint att sätta i som en hårklämma under håret och sedan slänga i detta löshår så det såg ut som man hade längre hår än man faktiskt hade. Det var modernt och därmed skulle jag säga att nästan alla i min umgängeskrets använde detta. Idag skulle jag aldrig utsätta mig för något dylikt. Ska jag köpa något då ska det ha kvalité och dessutom bör det inte synas att det jag använt är fejk. För mig är det så viktigt med formen som just Hello Bombshell erbjuder.

Jag personligenhar långt hår, men jag hade gärna velat ha lite tjockare vid olika tillfällen. Så då känns det som jag mer än gärna skulle handla från denna butik. Jag är övertygad om att saker som kostar lite mera också har fått något mera än det som är billigt. Det där ordspråket “Smakar det, så kostar det” stämmer 9 av 10 fall enligt mig. Visst kan det kännas lite i plånboken vid första köpet, men när du sedan får något som håller gör det dig automatiskt glad. Man ska också komma ihåg att billiga varor oftare känns sämre och därmed behöver man köpa nytt, i slutändan blir det dyrare och är således inte lika roligt ändå. Så satsa på den kvalité och handla från Hello Bombshell.

Inlägget är ett samarbete, men orden och texten är min egen.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: